Industriële waterbehandeling van begin tot eind

Elke industrie heeft water nodig om te kunnen functioneren. Echter, simpelweg drinkwater uit de kraan gebruiken kan veel onnodige kosten met zich mee brengen. Kraanwater moet aan veel eisen voldoen, waar veel controle en aandacht voor nodig is. Hierdoor kan het zijn dat u veel te veel uitgeeft aan water, terwijl er voor veel industriële toepassingen ook “proceswater” gebruikt kan worden. Proceswater is water dat in een productieproces wordt gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan water dat gebruikt wordt om een proces af te koelen, te transporteren of te spoelen. Voor proceswater is het ideaal om een eigen waterbron te hebben, zoals een bron van oppervlaktewater of grondwater. Door water uit een eigen waterbron te gebruiken bent u meer zelfvoorzienend als bedrijf en kunt u veel kosten besparen. Een eigen waterbron is makkelijk te voorzien door het gebruiken van een grondwaterpomp. Ook zijn er andere industriële waterbehandelingen beschikbaar, zoals industriële waterontharders, ontijzeringsinstallaties en omgekeerde osmose. Bij Boshuis adviseren wij u graag in hoe u de juiste kwaliteit water krijgt die het beste past bij uw bedrijf en uw benodigdheden.

Onze producten

Drukverhoger

Bij een te lage waterdruk biedt de drukverhoger uitkomst. Er wordt gezorgd voor een constante druk op alle watertappunten, voor direct meer watercomfort.

check

Meer comfort

check

Energiezuinig

Boshuis Smart Sensor

De Boshuis waterontharder verwijdert kalk uit het water, waardoor uw apparatuur en sanitair kalkvrij blijft. Dit zorgt niet alleen voor het behoud van bijvoorbeeld uw professionele vaatwasser, maar u bespaart ook op reinigingsmiddelen en schoonmaakwerk.

check

Geen kalkaanslag, dus minder schoonmaken

check

Bescherming van uw keukenapparatuur

Vrijblijvend advies

Nederlandse productie

Klanten geven ons een 8,7

Vraag over waterbehandelingen industrie?

Heeft u een vraag over de mogelijkheden van waterbehandelingen in de industrie? Vul het formulier in of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Ook voor andere branches, zoals appartementen, veehouderij en horeca leveren wij wateroplossingen. Ons team bestaat uit installateurs, servicemonteurs, kantoormedewerkers en adviseurs. Voor elk waterprobleem hebben wij dé oplossing voor u.

Gegevens