Waterbehandeling op maat

In de horeca wordt dagelijks ontzettend veel water gebruikt. Van water om mee schoon te maken, om koffie mee te zetten of voor ijsblokjes in het drinken, kraanwater is een van de belangrijkste benodigdheden voor elk horeca bedrijf. Het Nederlandse kraanwater is kwalitatief goed drinkwater, maar bevat toch relatief veel schadelijke stoffen. Onder andere kalk, lood en verschillende bacteriën zitten in ons kraanwater. Deze stoffen zijn in kleine hoeveelheden niet schadelijk, maar zullen u op de lange termijn veel problemen opleveren. Denk hierbij aan ijsblokjesmachines die niet goed meer werken, keukenapparaten die minder lang meegaan en veel tijd en kosten aan schoonmaken. Deze problemen kunnen voorkomen worden door bijvoorbeeld te investeren in een waterontharder voor de horeca.

Gezond drinkwater


Naast een waterontharder voor horeca zijn er andere waterproblemen waar wij u graag mee willen helpen. In de horeca wilt u natuurlijk alleen de beste kwaliteit kraanwater gebruiken, niet alleen om mee te spoelen maar ook om te drinken. Daarom raden we aan een Healthy Water filter te gebruiken om uw water zuiver en gezond te houden. Zo worden schadelijke stoffen en medicijnresten uit uw water gefilterd zodat u en uw gasten alleen veilig water krijgen.

Onze producten

Boshuis Smart Sensor

De Boshuis waterontharder verwijdert de kalk uit het water, waardoor uw apparatuur en sanitair kalkvrij blijft. Dit zorgt niet alleen voor het behoud van bijvoorbeeld uw professionele vaatwasser, maar u bespaart ook op reinigingsmiddelen en schoonmaakwerk.

check

Geen kalkaanslag, dus minder schoonmaken

check

Bescherming van uw keukenapparatuur

Reverse Osmose particulier

Met osmosewater droogt uw glaswerk na het spoelen 100% vlekvrij op. Stralend glaswerk op een mooi gedekte tafel, is het visitekaartje van uw bedrijf.

check

Geen vlekken op glaswerk en bestek

check

Poleren is verleden tijd

Boshuis UNO waterfilter

Door gebruik te maken van een Healthy Water Filter, maakt u van gewoon leidingwater zuiver water! Naast kleur- en smaakstoffen, verwijdert dit filter ook medicijnresten uit het water, terwijl goede mineralen behouden blijven.

check

Altijd zuiver water

Drukverhoger

Bij een te lage waterdruk biedt de drukverhoger uitkomst. Er wordt gezorgd voor een constante druk op alle watertappunten, voor direct meer watercomfort.

check

Meer comfort

check

Energiezuinig

Watercooler

Lekker en koud drinkwater met één druk op de knop! Ook verkrijgbaar als inbouw watercooler in de bar of bij de ingang van uw hotel.

check

Gebruiksvriendelijk

check

Levert 24 uur per dag koel water

Vrijblijvend advies

Nederlandse productie

Klanten geven ons een 8,7

Vraag over waterontharder horeca?

Heeft u een vraag over de mogelijkheden voor waterontharders in de horeca? Vul het formulier in of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Ons team bestaat uit installateurs, servicemonteurs, kantoormedewerkers en adviseurs. Voor elk waterprobleem hebben wij dé oplossing voor u. Naast de horeca bieden we ook wateroplossingen voor appartementen, veehouderij een de industrie.

Gegevens