De oplossing voor meer watercomfort

Veel huishoudens die in appartementen wonen denken dat zij niks kunnen doen wanneer ze waterproblemen hebben. Heeft u bijvoorbeeld last van hard water en kalkaanslag? Dan kunt u voor huishoudelijke waterontharders bij Boshuis terecht. Hierdoor gaan uw apparaten langer mee, verbruikt u minder schoonmaakmiddel en wordt uw huid beter verzorgd. Of u nou teveel kalk in het water heeft, last heeft van een te lage waterdruk, of andere waterproblemen heeft, het kan nog steeds aangepakt worden als u in een appartement woont!

Er zijn twee makkelijke manieren om appartementen te voorzien van beter water. De eerste manier is om individuele appartementen te voorzien van wateroplossingen. Woont u bijvoorbeeld zelf in een appartement en wilt u beter water? Dan kunnen wij dit makkelijk voor u regelen! Boshuis heeft compacte oplossingen van waterfilters tot watercoolers. De tweede manier is om heel het appartementencomplex te voorzien van beter water. Bent u de eigenaar van een appartementencomplex en wilt u bijvoorbeeld een betere waterdruk leveren? Dan is het voordeliger om dit op grote schaal te doen. Zorg bijvoorbeeld voor de juiste waterdruk in heel het complex met een drukverhoger. Hierdoor kan u genieten van een constante waterdruk, ook als er andere watertappunten tegelijkertijd worden gebruikt. Welke waterproblemen u ook heeft, Boshuis heeft dé juiste wateroplossing voor u.

Vraag over waterzuivering appartementen?

Heeft u een vraag over de mogelijkheden van beter water in appartementen? Vul het formulier in of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Ons team bestaat uit installateurs, servicemonteurs, kantoormedewerkers en adviseurs. Voor elk waterprobleem hebben wij dé oplossing voor u.

Gegevens