Last van hard water in uw bedrijf of appartementencomplex?

In bedrijfstakken waar waterkwaliteit voorop staat is het belangrijk om waterproblemen te voorkomen. In diverse industrieën waar veel water wordt gebruikt zoals in veehouderijen of in appartementencomplexen is het belangrijk om water te ontharden om zo kalkaanslag in leidingen en apparaten te voorkomen. Met behulp van een waterontharder van Boshuis voorkomt u kalkaanslag in uw apparatuur. Daarom bieden wij industriële waterontharder aan om ook op grote schaal de waterkwaliteit te verbeteren. Dankzij een waterontharder kunnen uw apparaten nog jaren lang goed functioneren en hoeven deze niet eerder vervangen te worden, wat hoge kosten met zich mee kan brengen.

0%

Vrijblijvend advies

Nederlandse productie

Klanten geven ons een 8.8

Industriële waterontharders van Boshuis

Wij denken graag met u mee welke industriële waterontharder het meest geschikt is voor uw bedrijf. Industriële waterontharders hebben meer capaciteit dan waterontharders voor huishoudens, en zijn dan ook de ideale oplossing om kalkaanslag te voorkomen in uw bedrijfsapparatuur. Onze industriële simplex waterontharder heeft een compacte gesloten besturing en is voorzien van een mengventiel en bypass. De Boshuis waterontharder onthardt het water zonder compromis en is leverbaar in elke gewenste afmeting en met verschillende zoutbakken. Bent u op zoek naar een industriële waterontharder op maat? Dan raden wij om even contact met ons op te nemen om samen de mogelijkheden te bespreken.

Het team van Boshuis staat voor u klaar!

Bij Boshuis bent u aan het juiste adres voor een industriële waterontharder. Onze technische medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen over waterontharders te beantwoorden. Ons team bestaat uit installateurs, servicemonteurs, kantoormedewerkers en adviseurs. Naast waterontharders kunt u bij Boshuis ook terecht voor andere installaties om waterproblemen in uw bedrijf te voorkomen, denk hierbij bijvoorbeeld aan ontijzeringsinstallaties en drukverhogers. Het team van Boshuis staat voor u klaar!

Over ons