Duurzame veehouderij met zuiver water

Duurzame veehouderij met zuiver water In de agrarische sector wordt erg veel water verbruikt, niet alleen voor het drinkwater van vee, maar ook voor gewasgroei en het reinigen van de stallen. Dit kan al snel veel kosten met zich meebrengen, zeker als er voornamelijk drinkwater gebruikt wordt. Water mag alleen drinkwater genoemd worden als het aan strenge eisen voldoet, waar extra controle en aandacht voor nodig is. Echter, het is niet altijd nodig om drinkwater te gebruiken. Daarom willen wij u graag adviseren over de mogelijkheden binnen uw bedrijf. We komen met een compleet plan om u van een eigen watervoorziening te voorzien, zoals bijvoorbeeld door een grondwaterpomp met een ontijzeringsinstallatie aan te leggen. Er is altijd een besparing in kosten mogelijk die wij vooraf met u bespreken. Zo kunnen we een plan maken om uw watergebruik te verduurzamen en u van onnodige kosten te behoeden. Naast het milieuaspect en de zorg voor ons drinkwater, bespaart het ook behoorlijk in exploitatiekosten.

Beter drinkwater voor uw veeDoor schoon drinkwater te gebruiken voor uw vee, worden uw dieren gezonder en produceren ze meer. Toch wordt er vaak weinig aandacht besteedt aan waar hun drinkwater vandaan komt. Veel veehouders gebruiken tegenwoordig proceswater als drinkwater voor vee. Dit is water wat al in een eerder proces is gebruikt om bijvoorbeeld melkwinningsapparatuur te reinigen. Dit water kan het beste onthard worden met een industriële waterontharder om problemen te voorkomen met de apparatuur en het drinkwater van het vee. Beter water voor uw vee betekent gezondere dieren, wat meer oplevert en minder ziektes meebrengt.

Vraag over veehouderij drinkwater?

Heeft u een vraag over de mogelijkheden van beter water in de veehouderij? Vul het formulier in of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Ook voor andere branches, zoals appartementen, industrie en horeca leveren wij wateroplossingen. Ons team bestaat uit installateurs, servicemonteurs, kantoormedewerkers en adviseurs. Voor elk waterprobleem hebben wij dé oplossing voor u.

Gegevens