Waterontharder service abonnement

Het onderhouden van een waterontharder is belangrijk om drinkwater schoon en veilig te houden. Een waterontharder zorgt voor zacht en kalkvrij water, waardoor u geen last meer heeft van kalkaanslag. Bovendien gaan huishoudelijke apparaten langer mee en is zacht water ook beter voor de verzorging van huid en haar. Daarom is het fijn als uw waterontharder ook echt goed blijft presteren. Voor het gemak van onze klanten bieden we dan ook een service abonnement aan. Dit is een optioneel abonnement waarbij uw waterontharder wordt gecontroleerd en schoongemaakt. Met deze extra service komen wij jaarlijks langs om de waterontharder te onderhouden zodat u zorgeloos van zacht water kunt genieten.

De voordelen op een rijtje

Geen kalkaanslag meer

Kalk in het water breekt schoonmaakmiddelen af. Met zacht water bespaart u tot wel 80% op schoonmaakkosten, uw sanitair zal blijven stralen en behoudt daarin zijn waarde. Bovendien bent u door de waterontharder minder tijd kwijt aan schoonmaakwerk en heeft u minder schoonmaakmiddelen nodig.

Zorgeloos genieten van kalkvrij water

Wanneer u een service abonnement afsluit weet u zeker dat uw waterontharder optimaal blijft presteren en regelmatig gecontroleerd wordt. Wij komen jaarlijks bij u langs om de waterontharder na te lopen. Zo kunt u altijd blijven genieten van zacht water.

Duurzaam en energiebesparend

Door uw waterontharder goed te onderhouden gaat de waterontharder langer mee. Niet alleen is dit duurzamer voor de waterontharder zelf, maar verlengt een goed werkende waterontharder ook de levensduur van huishoudelijke apparaten.

Vrijblijvend advies

Nederlandse productie

Klanten geven ons een 8.8

Waarom waterontharder laten onderhouden?

Bij Boshuis hebben we met meer dan 20 jaar ervaring het inregelen van waterontharders haarfijn onder de knie. Na veel testen en experimenten weten we daarom ook precies hoe een waterontharder goed blijft werken om water veilig te ontharden. De Boshuis waterontharders worden automatisch elke 7 dagen schoongespoeld door het regeneratieproces. Dit is het proces waarbij regeneratiezout gebruikt wordt om de harskern van de waterontharder te reinigen. Zo blijft een waterontharder schoon en hoeft u alleen maar af en toe zout bij te vullen. Dan kan het best zijn dat u denkt: waarom zou ik überhaupt mijn waterontharder laten onderhouden? Het is belangrijk dat uw drinkwater altijd van goede kwaliteit is. Daarom is het goed om uw waterontharder regelmatig te laten controleren. Wanneer een waterontharder niet optimaal staat ingesteld kan het zijn dat het apparaat niet efficiënt het water onthard. Ook zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat het risico van bacterievorming en slijtage wordt voorkomen. Graag laten wij daarom onze experts langskomen om te garanderen dat uw waterontharder goed functioneert.

Kosten van een service abonnement

Met het Boshuis servicepakket garandeert u dat voor slechts € 96,- per jaar uw waterontharder onderhouden wordt en u zorgeloos kunt genieten. Bovendien kunt u zich registreren voor maar liefst 20 jaar garantie, waardoor u zeker weet dat uw waterontharder echt een langetermijninvestering is. Met een service abonnement komen we ook kosteloos bij u langs mocht u last hebben van een storing. Zo kunt u altijd veilig kalkvrij water direct uit uw eigen kraan blijven krijgen. Verder kunt u ook op verzendkosten besparen door uw regeneratiezout mee te bestellen met een onderhoudsbeurt. Mocht u geen service abonnement willen, maar heeft u toch problemen met uw waterontharder? Dan laten we u natuurlijk niet met een storing zitten en kunnen we langskomen om u verder te helpen. Wel brengt dit extra kosten met zich mee.

Over ons

Meer informatie


Wat wordt er uitgevoerd bij een onderhoudsbeurt?

Bij een onderhoudsbeurt wordt de waterontharder gecontroleerd en schoongemaakt om te kunnen zorgen dat uw waterontharder goed blijft presteren. Onze monteur voert jaarlijks de volgende werkzaamheden uit:

  • Uw waterontharder wordt van binnen en van buiten gereinigd en gedesinfecteerd.
  • De filters in de injector en de pekelslang worden gereinigd en indien nodig vervangen.
  • Het harsfilter wordt met een speciale harscleaner weer in optimale conditie gebracht
  • Controle op werking en slijtage van de vlotterbeveiliging.
  • Controle van kleppen, afsluiters en eventuele lekkages van aan- en afvoerleidingen.
  • Controle van de regeneratie instellingen.
  • Controle op resthardheid van het uitgaande water, deze wordt desgewenst bijgesteld.
  • Algehele controle van uw waterontharder.

Hiermee bent u dus altijd verzekerd van een goed werkende waterontharder en goed, schoon en zacht drinkwater.

Vragen over onderhoud waterontharder?

Wilt u zich geen zorgen hoeven te maken over uw waterontharder? Dan kunt u dus het beste voor een service abonnement kiezen. Zo wordt uw waterontharder jaarlijks gecontroleerd en onderhouden en kunnen wij ervoor zorgen dat u altijd kan genieten van veilig en zacht water. Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder.

 

Meer informatie


Staat uw vraag er niet bij? Stel uw vraag via het contactformulier of bel 0345 63 12 06