Heer en mevrouw Boerée:
Quooker

10
format_quote

'We kunnen Boshuis dan ook van harte aanbevelen, ook onze zoon heeft daarom zijn Quooker en waterontharder bij Boshuis gekocht.'

10 jaar geleden trokken we in ons nieuwe huis en bij de keuken wilden we in ieder geval een close-in boiler hebben, want iedere keer lang wachten tot het water warm was, waarbij ook nog eens veel water werd verspild zagen we niet zitten. De meest close-in boilers werden toen nog vrij warm en gebruikten daarom vrij veel energie, zodat we keken wat de alternatieven waren. Na enig gezoek op het internet kwamen we uit bij Boshuis als leverancier, want naast het hete water wilden we ook een waterontharder hebben. Op de site zagen we de mogelijkheid om een Quooker te laten plaatsen waarbij we niet alleen snel warm water hadden, maar ook een kokend water tap, terwijl het goed geïsoleerde watervat er voor zorgde dat er geen sprake was van een heet aanrechtkastje en een hoge energierekening. Een afspraak was snel gemaakt en bij het gesprek bleek dat alles wat we wilden door Boshuis geleverd kon worden.

Sindsdien zijn we tevreden gebruikers van de Quooker, vooral vanwege het gemak van even snel een kopje thee zetten of het vullen van een pan met heet water voor de pasta wat we ook erg prettig vinden naast natuurlijk het instant warme water. We waarderen de combinatie van de goede producten en de volledige ontzorging die Boshuis ons de afgelopen 10 jaar heeft gegeven zeer; elk jaar worden we gemaild met een voorstel voor een onderhoudsbeurt van de waterontharder en elke 5 jaar wordt ook de Quooker meegenomen. De afspraak kan worden bevestigd of via een telefoontje eenvoudig worden aangepast naar een moment dat beter uitkomt. Dat we door de onderhoudsbeurten ook meteen genieten van een servicecontract voor als er toch nog iets kapot zou gaan is ook erg prettig.

We kunnen Boshuis dan ook van harte aanbevelen, ook onze zoon heeft daarom zijn Quooker en waterontharder bij Boshuis gekocht.

Familie Boerée uit Utrecht’

Bekijk nog meer ervaringen