Wateroplossingen voor verschillende branches

Boshuis begon in 2003 met het verkopen van waterontharders voor particulieren. Sindsdien is Boshuis een echte expert geworden in waterbehandeling en zijn we in meerdere branches actief. Niet alleen voor particulieren maar ook op grote schaal kunnen wij helpen uw waterkwaliteit te verbeteren. Zo zijn we dan ook echt “Thuis in water” en kunnen we meerdere waterbehandelingen leveren. Denk hierbij aan installaties zoals:

We weten bij Boshuis dat goed water écht belangrijk is. Daarom testen en bemeteren we uw waterverbruik en zorgen we voor een wateroplossing die specifiek bij u en uw bedrijf past. Wilt u betere kwaliteit water en bent u benieuwd naar welke branches we ervaring mee hebben? Lees dan gerust verder hoe wij mogelijk kunnen helpen.

Horeca

Veel horecabedrijven zijn onnodig veel tijd kwijt aan het schoonmaken en spoelen van hun servies en glaswerk. Met onthard water kunt u hier veel tijd en kosten mee besparen. Combineer een waterontharder bijvoorbeeld met waterfilters en reverse osmoses en uw glaswerk droogt streeploos op. Bovendien is zuiver drinkwater gezonder voor u en uw gasten. Kijk welke waterbehandelingen voor horeca u tijd en geld kunnen besparen.

Recreatie

Voor campings en recreatieparken is kwalitatief water echt belangrijk. Niet alleen is het belangrijk om gezond en gefilterd water te kunnen gebruiken als drinkwater voor uw gasten, maar denk ook aan de kwaliteit van het water dat u voor uw sanitair gebruikt. Daarom helpen wij graag om het beste water voor u en uw gasten te kunnen regelen. Zo regelen we bijvoorbeeld een broninstallatie om de capaciteit van uw aanvoerleiding te verbeteren zodat u zorgeloos genoeg water kan gebruiken.

Appartementen

Voor de waterzuivering van appartementencomplexen bieden we zowel groot- als kleinschalige waterbehandelingen om ervoor te zorgen dat u het beste drinkwater direct bij u thuis heeft. Denk hierbij dus niet alleen aan het plaatsen van een waterontharder in een enkel appartement, maar ook aan grotere installaties en filters om de waterkwaliteit van heel het appartementencomplex te verbeteren. Ook is het bij appartementen belangrijk om een goede waterdruk te hebben en helpen wij u hier graag mee. Of u nou zelf eigenaar bent van een appartementencomplex of lid bent van een VVE en uw waterkwaliteit te verbeteren, u kunt altijd bij Boshuis terecht.

Veehouderij

Er wordt ontzettend veel water gebruikt in de agrarische sector. Daarom kijken wij graag hoe wij uw watervoorziening efficiënt en duurzaam kunnen maken zodat u kosten kan besparen en het beste water voor uw vee over houdt. Zo zijn er bijvoorbeeld bepaalde eisen voor het lozen van afvalwater in de veehouderij en behandelingen waar wij u graag mee verder helpen.

Industrie

In de industrie bieden wij milieubewuste oplossingen om het watergebruik van industriële bedrijven te verbeteren. Veel bedrijven kunnen gebruik maken van “proceswater”, wat water is dat in een productieproces wordt gebruikt. Overmatig kraanwatergebruik kan hier voor veel onnodige kosten zorgen. Van een eigen waterbron met ontijzeringsinstallatie tot omgekeerde osmose installaties, wij kijken samen wat het beste bij u en uw bedrijf past om aan uw waterwensen te voldoen.

Waterbehandelingen op maat

Vaak zijn grootschalige waterinstallaties complex. Er is nooit één standaard oplossing om uw water te verbeteren. Daarom kunt u samen met onze experts erachter komen wat er precies voor uw eigen situatie gedaan kan worden. Zo weet u zeker dat de perfecte oplossing voor u op maat gemaakt wordt., in welke branche u ook opereert.

Boshuis waterzuivering voor branches

Heeft u een vraag over de mogelijkheden die Boshuis kan bieden voor waterbehandelingen in verschillende branches? Vul het formulier in of neem direct contact met ons op. We zijn een servicegerichte organisatie met technische specialisten die u graag verder helpen om uw water te verbeteren. Voor elk waterprobleem hebben wij dé oplossing voor u.