De Boshuis Flex: dit model wordt exclusief geleverd door geselecteerde Boshuis Partners

Doorontwikkeld vanuit ons succesvolle duo-concept is deze Flex waterontharder een echte aanwinst. Klein van formaat met grote prestaties. De extra compacte afmeting voorziet in plaatsing in de kleinste ruimtes. Met een capaciteit van ruim 2600L (bij een gem. hardheid 8° dH) voorziet hij de meeste huishoudens van een kalkvrij leven. Uiteraard voorzien van keramische schijven en een intelligente besturing op basis van proportionele bezouting. Deze waterontharder is daarom ook een ideale compacte oplossing voor al uw hard water problemen. De 20 jaar Boshuis-garantie krijgt u er gratis bij.

De voordelen op een rijtje

Geen kalkaanslag meer

Kalk in het water breekt schoonmaakmiddelen af. Met zacht water bespaart u tot wel 80% op schoonmaakkosten, uw sanitair zal blijven stralen en behoudt daarin zijn waarde. Bovendien bent u door de waterontharder minder tijd kwijt aan schoonmaakwerk en heeft u minder schoonmaakmiddelen nodig.

Verzorging van huid en haar

Onthard water voorkomt uitdroging en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt. Voor mensen met eczeem en psoriasis kan dit minder jeuk en uitdroging geven, waardoor de klachten kunnen verminderen. Met een waterontharder kan het wasmiddel ook gehalveerd worden, wat de klachten ook ten goede komt.

Duurzaam en energiebesparend

Door een waterontharder wordt het gebruik van schoonmaakmiddel en zeep efficiënter, wat helpt uw huishouden duurzamer te maken. Daarnaast is zacht water beter voor huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, waardoor deze langer mee kunnen gaan en eventueel minder energie verbruiken.

Vrijblijvend advies

Nederlandse productie

Klanten geven ons een 8.8

De Boshuis Flex: de compacte krachtpatser

Afmetingen: ontharder ca. 26 x 23 x 53 cm (LxBxH) zoutbak ca. 26 x 23 x 39 cm (LxBxH) Doorstroomcapaciteit: 2,1 m3/uur Harsinhoud: 8 liter Aansluiting: ¾” Zoutverbruik: ca. 40 kg/jaar

De Boshuis Flex is exclusief verkrijgbaar bij onze geselecteerde partners. Op zoek naar een Boshuis-partner bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op! Wij zorgen dat de juiste specialist u verder helpt.

Meer informatie
Meer informatie


Staat uw vraag er niet bij? Stel uw vraag via het contactformulier of bel 0345 63 12 06