De Boshuis Flow: dit model wordt exclusief geleverd door geselecteerde Boshuis Partners

De Boshuis Flow is de opvolger van de bekende iQualQ combi waterontharder. Een waterontharder zorgt voor heerlijk zacht water direct uit de kraan. Met een capaciteit van maar liefst 5200L (bij een gem. hardheid 8° dH) zeer geschikt voor de grote verbruikers. De robuuste vormgeving en grote vulopening maken de Boshuis Flow een gebruiksvriendelijk apparaat. Standaard voorzien van intelligente proportionele besturing zodat er zuinig met spoelwater en zout wordt omgegaan. Een duurzaam argument. Aangevuld met 20 jaar Boshuis-garantie is de Flow dé nieuwe generatie combi-waterontharder.

De voordelen op een rijtje

Geen kalkaanslag meer

Kalk in het water breekt schoonmaakmiddelen af. Met zacht water bespaart u tot wel 80% op schoonmaakkosten, uw sanitair zal blijven stralen en behoudt daarin zijn waarde. Bovendien bent u door de waterontharder minder tijd kwijt aan schoonmaakwerk en heeft u minder schoonmaakmiddelen nodig.

Verzorging van huid en haar

Onthard water voorkomt uitdroging en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt. Voor mensen met eczeem en psoriasis kan dit minder jeuk en uitdroging geven, waardoor de klachten kunnen verminderen. Met een waterontharder kan het wasmiddel ook gehalveerd worden, wat de klachten ook ten goede komt.

Duurzaam en energiebesparend

Door een waterontharder wordt het gebruik van schoonmaakmiddel en zeep efficiënter, wat helpt uw huishouden duurzamer te maken. Daarnaast is zacht water beter voor huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, waardoor deze langer mee kunnen gaan en eventueel minder energie verbruiken.

Vrijblijvend advies

Nederlandse productie

Klanten geven ons een 8.8

De Boshuis Flow: de nieuwe generatie combi

Afmetingen: 32 x 46 x 55 cm (LxBxH) Doorstroomcapaciteit: 3,1 m3/uur Harsinhoud: 12 liter Aansluiting: ¾” Zoutverbruik: ca. 95 kg/jaar

De Boshuis Flow is exclusief verkrijgbaar bij onze geselecteerde partners. Op zoek naar een Boshuis-partner bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op! Wij zorgen dat de juiste specialist u verder helpt.

Meer informatie
Meer informatie


Staat uw vraag er niet bij? Stel uw vraag via het contactformulier of bel 0345 63 12 06