De juiste waterontharder vindt u bij Boshuis

Bent u op zoek naar de beste manier om uw gezin te voorzien van kalkvrij water? Dan bent u bij Boshuis aan het juiste adres. Kalkaanslag kan een groot probleem zijn, dat niet alleen uw huishoudelijke apparaten aantast, maar ook uw huid en haar uitdroogt en het schoonmaken lastiger maakt. Bij Boshuis begrijpen we dat elk huishouden unieke behoeften heeft als het gaat om waterontharders. Daarom bieden wij diverse type waterontharders aan die zijn ontworpen om aan uw specifieke wensen te voldoen. Of u nu een groot gezin heeft of in een kleiner huishouden woont, wij hebben de perfecte waterontharder voor uw gezin. 

Met een waterontharder geniet u onder andere van:

  • add_circle Nooit meer kalkaanslag
  • add_circle Langere levensduur van apparaten zoals uw wasmachine, waterkoker, maar ook uw Quooker en cv-ketel.
  • add_circle Een zachtere huid en gezonder haar

Welke waterontharder past bij uw situatie?

Onze gebruiksvriendelijke keuzehulp helpt u om snel en gemakkelijk de ideale waterontharder te vinden. Beantwoord een paar eenvoudige vragen en ontvang direct advies op maat, zodat u met vertrouwen kunt investeren in de beste oplossing voor uw waterbehoeften. Of u nu een compact model (Boshuis 150) zoekt voor een kleinere woning of een krachtiger systeem voor een groot gezin (Boshuis 250), wij hebben de perfecte oplossing voor u klaarstaan.

Onze handige keuzehulp helpt u om de beste waterontharder voor uw situatie te vinden. Met slechts een paar eenvoudige vragen ontvangt u direct advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor uw gezin en huis.

Vul onze keuzehulp in

Wat onze klanten zeggen

format_quote

Zeer tevreden over aanschaf waterontharder

- JW van de Weert

Waarom kiezen voor Boshuis?

Bij Boshuis zetten we ons in om het leven van gezinnen makkelijker en comfortabeler te maken. Wij bieden hoogwaardige waterontharders die niet alleen uw huishouden verbeteren, maar ook duurzaam zijn. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij elke stap, van aankoop tot installatie en onderhoud. Bovendien doen wij jaarlijks onderhoud om de waterkwaliteit elk jaar weer te kunnen garanderen. Zo bent u altijd verzekerd dat u en uwgezin het beste krijgen. We zijn trots op onze klantgerichte benadering en de tevredenheid van onze klanten spreekt voor zich.

Neem contact op

De services van Boshuis

Installatie

Bij Boshuis hebben we een eigen team dat klaar staat om u te helpen. Van advies tot installatie, wij adviseren wat de beste optie is voor uw situatie.

Onderhoud

Het is belangrijk om uw waterontharder regelmatig te laten controleren. Daarom bieden we de optie om jaarlijks een onderhoudsbeurt door ons uit te laten voeren. Door jaarlijks onderhoud uit te laten voeren, kunnen wij de kwaliteit blijven garanderen.

24/7 ondersteuning

Bij Boshuis weten we hoe belangrijk water is. Daarom zijn we dag en nacht beschikbaar om u te ondersteunen.

Waarom kiezen voor een waterontharder?

Zacht water zorgt voor een betere verzorging van de huid en haar. Het gaat uitdroging door hard water en zeep van uw huid en haar tegen.Hard water kan de pH-waarde van uw huid aantasten waardoor de huid eerder beschadigd kan worden. Met name mensen met een gevoelige huid (bijvoorbeeld eczeem) zullen direct het verschil merken dat de huid minder geïrriteerd en zachter is met zacht water.

Huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, (stoom)strijkijzers, koffiemachines en vaatwassers slijten op den duur sneller door kalkaanslag. Maar denkt u ook aan uw warmtepomp of Quooker, in de boilers hoopt het kalk zich op. Door leidingwater te ontharden gaan deze apparaten langer mee. Zo bespaart u met een waterontharder op de kosten van vervanging van huishoudelijke apparatuur.

Het grootste voordeel van een waterontharder in huis is het voorkomen van kalkaanslag. Een waterontharder haalt calcium uit het water, waardoor er van kalkaanslag geen sprake meer is. Stop met tijd verspillen aan het schoonmaken van kalkaanslag en geniet met het hele gezin van heerlijk zacht water.

Calcium hecht zich aan schoonmaakmiddel, wasmiddel, shampoo en andere producten. Daarom moet er bij hard water meer schoonmaakmiddel gebruikt worden om eerst deze mineralen te neutraliseren. Voorkom overmatig gebruik van schoonmaakmiddel met een waterontharder in huis. 

Met minder energieverbruik en minder gebruik van schoonmaakmiddelen draagt u bij aan een beter milieu voor de toekomst van uw kinderen.

Onthard water heeft een zachtere smaak, doordat er geen calcium en magnesium meer in zit, waardoor het geen metalige bijsmaak heeft. Hierdoor smaakt uw water uit uw kraan beter, u zult het verschil direct proeven.

Glaswerk, zoals ramen, douchewanden of drinkglazen worden makkelijker schoon met kalkvrij water. Zacht water geeft een glanzende uitstraling zonder gebruik van extra schoonmaakmiddelen.

format_quote

Vanaf de start tot uiteindelijk levering, goed en makkelijker kontakt, snelle, heldere en scherpe offerte, vakkundige plaatsing. Kortom, het is goed zakendoen met Boshuis.

- Annette den Breejen

Welke waterontharder past bij u?

Vul de keuzehulp in en krijg vrijblijvend advies over welke waterontharder het beste in uw gezin past!

Bereken uw prijs