Boshuis is klaar voor de toekomst en introduceert de nieuwe algemeen directeur Arvid Duijzer

Zowel onze particuliere als zakelijke klanten hebben kunnen merken dat wij er met passie en plezier voor onze klanten willen zijn. Een mooi product leveren onder goede servicevoorwaarden.
 
Als oprichters van het bedrijf zijn we na 20 jaar werken trots op Boshuis!
We zullen blijven werken aan nieuwe producten en volgen de ontwikkelingen in de techniek en ons milieu op de voet.
 
Voor ons, Ton en Anneke, is het langzaamaan tijd om te genieten van wat meer rust. Maar ook in de volgende twintig jaar willen wij er voor u zijn. Daarom zijn wij op zoek geweest naar een goede opvolger, welke we in Arvid Duijzer denken te hebben gevonden.
 
Arvid is per 1 maart 2023 onze nieuwe “Algemeen directeur”. Samen met Marcel Boshuis en Henri Golverdingen vormen zij het directieteam en zullen het bedrijf verder voortzetten. De aandacht, service en kwaliteit die u van ons gewend bent zullen Arvid, Marcel en Henri, samen met alle goede collega’s van Boshuis behouden.
 
Aankomend jaar blijven wij nog als adviseur actief, maar wij kijken uit naar het moment om het stokje volledig aan ons nieuwe directieteam te kunnen overdragen.
 
Zowel bij Henri en Marcel als zeer vertrouwde gezichten binnen ons bedrijf, maar ook bij Arvid als nieuwe Algemeen directeur staat de deur altijd voor u open.
 
Wij willen u hartelijk bedanken voor het vertrouwen wat u ons heeft gegeven en hopen op een mooie samenwerking ook in de toekomst.
 
Met vriendelijke groet,
 
Ton en Anneke Boshuis