Duurzame veehouderij met zuiver water

In de agrarische sector wordt erg veel water verbruikt. Daarbij is het niet noodzakelijk om altijd drinkwater te gebruiken. Om drinkwater te maken is controle en extra aandacht nodig. Water voor de agrarische sector moet wel schoon zijn en voldoen aan de gestelde eisen, ook hier kunnen we in meedenken. Wij adviseren graag over de mogelijkheden binnen uw bedrijf. We komen met een compleet plan om een eigen watervoorziening te realiseren. Er is altijd een besparing in kosten mogelijk die wij vooraf met u bespreken. Naast het milieuaspect en de zorg voor ons drinkwater, bespaart het ook behoorlijk in exploitatiekosten.

Onze producten

Drukverhoger

Bij een te lage waterdruk biedt de drukverhoger uitkomst. Er wordt gezorgd voor een constante druk op alle watertappunten, voor direct meer watercomfort.

check

Meer comfort

check

Energiezuinig

Door het plaatsen van een Descaler in uw bedrijf, wordt kalkaanslag voorkomen. Kalk wordt omgezet in niet-schadelijke kalk, waarbij alle mineralen worden behouden.

check

Geen kalkaanslag

check

Verbruikt geen elektriciteit, spoelwater of chemicalien

Waterontharder industrieel

De Boshuis waterontharder verwijdert kalk uit het water, waardoor uw apparatuur en sanitair kalkvrij blijft. Zo bespaart u op reinigingsmiddelen en schoonmaakwerk.

check

Geen kalkaanslag, dus minder schoonmaken

check

Bescherming van uw apparatuur

Vrijblijvend advies

Nederlandse productie

Klanten geven ons een 8,7

Stel direct uw vraag

Heeft u een vraag over één van onze producten? Vul het formulier in. Wij helpen u graag verder!

Gegevens