Werken bij Boshuis

Boshuis, Thuis in Water! Is in 2003 gestart als handelsonderneming in het verkopen van waterontharders voor de particuliere markt. Al gauw bleek dat er meer te doen is op het gebied van water. Vandaar dat de naam Boshuis al spoedig werd veranderd van handelsonderneming naar ‘Thuis in Water!’.

Inmiddels is Boshuis, Thuis in Water! uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de wereld van waterbehandeling voor de particuliere markt. Daarnaast is een tak ontstaan om technische vragen over water uit de industrie te beantwoorden.

Werken bij Boshuis, Thuis in Water! betekent werken in een dynamische omgeving waar de klant altijd op de eerste plaats komt. Je bent onderdeel van een professioneel team bestaande uit: installateurs, servicemonteurs, kantoormedewerkers en verkopers, maar waar ook de gemoedelijkheid centraal staat.

Werken bij - Boshuis eend

Vacatures

Technisch support medewerker binnendienst

Boshuis is op zoek naar een enthousiaste technisch support medewerker binnendienst, werk je mee?

Met jouw technische kennis ben je het eerste aanspreekpunt voor technische vragen met betrekking tot onderhoud of storingen. Mede door jouw serviceverlening scoren we hoog op klanttevredenheid.

Lees meer

Open sollicitatie

Werken bij Boshuis, Thuis in Water! betekend werken in een dynamische omgeving waar de klant altijd op de eerste plaats komt. Je bent onderdeel van een professioneel team bestaande uit: installateurs, servicemonteurs, kantoormedewerkers en verkopers, maar waar ook de gemoedelijkheid centraal staat.

Direct solliciteren

Het team over Boshuis

“Boshuis is voor mij een heel fijn bedrijf om te werken. Er is aandacht voor de klant, maar ook absoluut voor het personeel. Een bedrijf wat zo meeleeft met de medewerkers, is naar mijn idee best zeldzaam.”
Marianne Penning
Verkoop Binnendienst
Marianne Penning
“Boshuis is voor mij echt een tweede thuis! Ik blijf het een uitdaging vinden om klanten aan de telefoon en bij mijn balie zo goed mogelijk te helpen. Als spin in het Boshuis-web, stap ik trots elke dag met enthousiasme ons bedrijf binnen en beleef ik veel plezier aan mijn werk. Naast tevreden klanten maken ook mijn collega’s het een feestje om bij Boshuis te werken!”
Jennifer Slijkoort
Telefoniste & Receptioniste
Jennifer Slijkoort
“Boshuis betekent voor mij een leuk, gezellig en leerzaam bedrijf waar ik een nieuwe uitdaging ben aangegaan. Je krijgt ruimte en het vertrouwen om je te ontwikkelen in datgene waar je ambitie ligt. Ik ben daarom enorm blij dat ik een "schakel" in dit geheel mag zijn.”
Aike Savelsberg
Monteur
Aike Savelsberg