Uw oplossing voor een kalkvrij gezinsleven

Heeft u ook zo'n hekel aan die hardnekkige kalkaanslag op uw douchewanden en kranen? Komt u telkens weer vlekken tegen op uw glazen en borden, ondanks dat ze net uit de vaatwasser komen? Herkent u dat uw huishoudelijke apparaten, zoals de Quooker en de cv-ketel, vaker onderhoud nodig hebben of sneller stuk gaan dan u zou willen? Dan bent u niet alleen. In een druk gezinshuis houden deze problemen u onnodig bezig en brengen extra kosten met zich mee.

Bij Boshuis begrijpen we de uitdagingen waar drukke gezinnen mee te maken hebben. Daarom bieden wij dé oplossing: een waterontharder. Met een waterontharder van Boshuis zegt u voorgoed vaarwel tegen kalkaanslag. Geen uren meer schrobben in de badkamer of zorgen maken over de levensduur van uw dure apparaten. Uw glaswerk en servies stralen weer zoals het hoort, en uw apparaten werken efficiënter en gaan langer mee.

Gun uzelf en uw gezin het comfort en gemak van zacht, kalkvrij water. Ontdek hoe een waterontharder van Boshuis uw huishouden kan veranderen in een efficiëntere, schonere en zorgelozere plek.

Ontdek de voordelen van een Boshuis Waterontharder voor uw gezin

Zacht water zorgt voor een betere verzorging van de huid en haar. Het gaat uitdroging door hard water en zeep van uw huid en haar tegen.Hard water kan de pH-waarde van uw huid aantasten waardoor de huid eerder beschadigd kan worden. Met name mensen met een gevoelige huid (bijvoorbeeld eczeem) zullen direct het verschil merken dat de huid minder geïrriteerd en zachter is met zacht water.

Huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, (stoom)strijkijzers, koffiemachines en vaatwassers slijten op den duur sneller door kalkaanslag. Maar denkt u ook aan uw warmtepomp of Quooker, in de boilers hoopt het kalk zich op. Door leidingwater te ontharden gaan deze apparaten langer mee. Zo bespaart u met een waterontharder op de kosten van vervanging van huishoudelijke apparatuur.

Het grootste voordeel van een waterontharder in huis is het voorkomen van kalkaanslag. Een waterontharder haalt calcium uit het water, waardoor er van kalkaanslag geen sprake meer is. Stop met tijd verspillen aan het schoonmaken van kalkaanslag en geniet met het hele gezin van heerlijk zacht water.

Calcium hecht zich aan schoonmaakmiddel, wasmiddel, shampoo en andere producten. Daarom moet er bij hard water meer schoonmaakmiddel gebruikt worden om eerst deze mineralen te neutraliseren. Voorkom overmatig gebruik van schoonmaakmiddel met een waterontharder in huis. 

Met minder energieverbruik en minder gebruik van schoonmaakmiddelen draagt u bij aan een beter milieu voor de toekomst van uw kinderen.

Zacht water kan huidirritaties verminderen en is vriendelijker voor de gevoelige huid van uw kinderen.

Onthard water heeft een zachtere smaak, doordat er geen calcium en magnesium meer in zit, waardoor het geen metalige bijsmaak heeft. Hierdoor smaakt uw water uit uw kraan beter, u zult het verschil direct proeven.

Glaswerk, zoals ramen, douchewanden of drinkglazen worden makkelijker schoon met kalkvrij water. Zacht water geeft een glanzende uitstraling zonder gebruik van extra schoonmaakmiddelen.

Wat is een waterontharder?

Een waterontharder vermindert de kalk in hard water, resulterend in zacht water. De hardheid van water hangt af van de hoeveelheid calcium en magnesium. Hard water kan problemen veroorzaken zoals kalkaanslag, huidirritatie en schade aan apparaten. Kies voor een waterontharder en geniet van kalkvrij, zacht kraanwater. Lees hier mee over de voordelen van een waterontharder. 

Voordelen waterontharder

Wat onze klanten zeggen

Boshuis is de oplossing

Bij Boshuis begrijpen we je drukke leven. Daarom bieden wij waterontharders die niet alleen efficiënt en betrouwbaar zijn, maar ook eenvoudig te installeren en te onderhouden. Onze oplossingen zijn speciaal ontworpen voor gezinnen zoals dat van jou. Wij gunnen ieder gezin kalkvrij water.

Keuzehulp
format_quote

Sinds we een waterontharder hebben, voelt mijn huid veel zachter aan en zijn mijn haren veel minder droog. Echt een verschil!

- Anja, moeder van drie

Ontdek uw ideale waterontharder!

Maak gebruik van onze handige keuzehulp om te ontdekken welk type waterontharder perfect bij uw situatie past. Beantwoord enkele eenvoudige vragen en ontvang direct een persoonlijk advies en prijsindiciatie. Vul de keuzehulp in en ontdek welke waterontharder bij uw gezin past! 

Keuzehulp

Waarom kiezen voor Boshuis?

Bij Boshuis zetten we ons in om het leven van gezinnen makkelijker en comfortabeler te maken. Wij bieden hoogwaardige waterontharders die niet alleen uw huishouden verbeteren, maar ook duurzaam zijn. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij elke stap, van aankoop tot installatie en onderhoud. Bovendien doen wij jaarlijks onderhoud om de waterkwaliteit elk jaar weer te kunnen garanderen. Zo bent u altijd verzekerd dat u en uwgezin het beste krijgen. We zijn trots op onze klantgerichte benadering en de tevredenheid van onze klanten spreekt voor zich.

Neem contact op

De services van Boshuis

Installatie

Bij Boshuis hebben we een eigen team dat klaar staat om u te helpen. Van advies tot installatie, wij adviseren wat de bestie optie is voor uw situatie.

Onderhoud

Het is belangrijk om uw waterontharder regelmatig te laten controleren. Daarom bieden we de optie om jaarlijks een onderhoudsbeurt door ons uit te laten voeren.

24/7 ondersteuning

Bij Boshuis weten we hoe belangrijk water is. Daarom zijn we dag en nacht beschikbaar om u te ondersteunen.

Welke waterontharder past bij uw gezin?

Vul de keuzehulp in en krijg vrijblijvend advies over welke waterontharder het beste in uw gezin past!

Keuzehulp