Boshuis Thuis in Water bestaat 20 jaar!

20 jaar Boshuis!

In 2003 begon het allemaal met één waterontharder. Flyeren van deur tot deur, zoeken naar de bijbehorende telefoonnummers en vervolgens alles nabellen. Lekker ouderwets en zoals je nog wel eens hoort, thuis begonnen op een zolderkamertje. Eén verkochte waterontharder werden er ineens drie en van drie werden het er steeds meer. Boshuis “Thuis in Water!” was daarmee een feit.

Van de zolderkamer naar een stukje loods van de buurman en al snel stapte ook mijn vrouw Anneke mee in het bedrijf. Vervolgens de eerste monteur Henri en zo groeiden we steeds verder. Het bleef niet alleen bij waterontharders, maar Boshuis “Thuis in Water!” werd al snel de specialist op het gehele gebied van waterbehandeling. In 2007 verhuisden we naar een volwaardig bedrijfspand, waardoor het bedrijf de mogelijkheid kreeg om door te groeien.

Zoon Marcel kwam in dienst als financiële man en niet alleen ons klantenbestand groeide gestaag, maar daarmee ook ons personeelsbestand. Inmiddels maken Henri en Marcel deel uit van het directieteam en is het bedrijf in 2017 verhuisd naar een prachtig pand langs de A15. Met een kleine 30 medewerkers blijft het nog steeds een familiebedrijf, qua gevoel en qua sfeer. Iedere collega voelt als familie en zo gaan we dan ook door. Van 20 naar 30 jaar en hopelijk dan ons 40-jarige jubileum.

Aan al onze klanten, leveranciers, bedankt voor jullie vertrouwen in ons en onze producten want inmiddels zijn wij meer dan alleen de verkoper van een waterontharder en dat is mede dankzij jullie gelukt.

 

Ton Boshuis