Hoe het begon

Boshuis is in 2003 gestart als handelsonderneming in het verkopen van waterontharders voor de particuliere markt. Al gauw bleek dat er meer te doen is op het gebied van water. Vandaar dat de naam Boshuis al spoedig werd veranderd van handelsonderneming naar ‘Thuis in Water!’.

Missie en visie

Visie

Wij zijn ons er van bewust dat schoon en veilig drinkwater een kostbaar goed is. Dit moet voor iedereen bereikbaar zijn. (Drink)waterbehandelingen in ecologisch en economisch balans ontwikkelen, produceren en leveren in een organisatie waar iedere werknemer met passie en plezier zijn of haar steentje bijdraagt. Eerlijk advies, service en vriendelijkheid staan als een statement in het dagelijkse contact met onze collega’s en klanten.

Missie

Wij geloven dat drinkwater comfortabeler, veiliger, gezonder en zuiniger kan. Ecologisch, economisch en eenvoudig voor onze relaties en onszelf. Wij staan dagelijks voor de uitdaging onze producten en diensten te optimaliseren en te innoveren.

Waar staan we nu?

Inmiddels is Boshuis, Thuis in Water! uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de wereld van waterbehandeling voor de particuliere markt. Daarnaast is een tak ontstaan om technische vragen over water uit de industrie te beantwoorden. 'Waarom behandelen we water op de manier waarop we dat doen?' blijft een vraag die als een rode draad door onze dagelijkse werkzaamheden loopt. Wij zijn betrokken bij onze maatschappij en leven in sociaal verantwoorde balans.