Hoe het begon

Boshuis is in 2003 gestart als handelsonderneming in het verkopen van waterontharders voor de particuliere markt. Al gauw bleek dat er meer te doen is op het gebied van water. Vandaar dat de naam Boshuis al spoedig werd veranderd van handelsonderneming naar ‘Thuis in Water!’.

Missie en visie

Visie

Wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is. Om dit te bereiken gaan wij als familiebedrijf vaak net een stap verder dan traditionele bedrijven in de branche. Boshuis biedt oplossingen door kwaliteitsproducten en diensten te leveren. Binnen onze organisatie draagt iedere werknemer met passie en plezier zijn/haar steentje bij aan een optimale klantervaring. Wij hebben oog voor het milieu, maar ook voor het welzijn van anderen. Dat is binnen ons bedrijf een belangrijk speerpunt. Wij doen er alles aan om dit op een verantwoorde wijze te combineren met een gezonde bedrijfsvoering.

Missie

Als specialist in waterbehandeling zijn wij continu op zoek naar innovatieve oplossingen voor een beter gebruik van drinkwater met meer comfort. De uitdaging is om de interne werkprocessen voortdurend te optimaliseren en onze producten te blijven verbeteren. Samen met onze partners zoeken wij voortdurend nieuwe mogelijkheden waardoor we zuiniger en efficiënter kunnen gaan werken. Uiteraard moeten onze producten optimaal resultaat blijven geven, want dat is wat klanten van ons verwachten.

Waar staan we nu?

Inmiddels is Boshuis, Thuis in Water! uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de wereld van waterbehandeling voor de particuliere markt. Daarnaast is een tak ontstaan om technische vragen over water uit de industrie te beantwoorden. 'Waarom behandelen we water op de manier waarop we dat doen?' blijft een vraag die als een rode draad door onze dagelijkse werkzaamheden loopt. Wij zijn betrokken bij onze maatschappij en leven in sociaal verantwoorde balans.

Ons team