8 april 2016

Al heel wat jaren is Boshuis, Thuis in water! betrokken bij de organisatie van Stichting Joy for Children. Naast dat Ton Boshuis geheel belangeloos lid is van het bestuur van de Stichting, hebben Ton en Anneke Boshuis verschillende keren een bezoek gebracht aan de Stichting in India om op locatie een helpende hand te bieden in het werk aan het welzijn van de kinderen.

Joy for Children Diner-event

Om de kinderen te kunnen blijven helpen zoekt de organisatie steeds nieuwe mogelijkheden om geld in te zamelen. Op 12 mei 2016 wordt daarom een Diner-event georganiseerd. Tegen een tarief van €50,- all-in (per persoon) neemt u deel aan dit initiatief en kunt ook u een steentje bijdragen. U kiest uit een mooi a’la carte driegangen menu (incl. drankjes) en geniet van een heerlijke diner in ontspannen sfeer.

Wanneer: donderdag 12 mei 2016
Waar: Restaurant Grand Athina
Kosten: € 50,- all-in p.p.

Restaurant Grand Anthina heeft een aantrekkelijke couvertprijs geboden en sponsort alle drankjes. De opbrengst van dit evenement helpt Stichting Joy for Children om de kinderen in India een goede toekomst te bieden.

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit event. Mocht u met meerdere personen deelnemen, kunt u uiteraard uw voorkeur doorgeven voor een tafel met passend aantal personen. Het diner-event biedt u de kans op heerlijk diner in fijne sfeer, een mogelijkheid om uw zakenrelaties een mooie avond te bieden en tevens Stichting Joy for Children een warm hart toe te dragen.

Belangstelling?

Vanwege beperkte plekken adviseren wij u om u snel aan te melden via info@joyforchildren.nl, of bij één van de bestuursleden. Vervolgens kunt u het totaalbedrag overmaken op de rekening van Joy for Children. Na ontvangst van de betaling is de reservering definitief en bent u verzekerd van een mooie avond. Kunt u niet deelnemen aan het diner, maar draagt u Stichting Joy for Children wel een warm hart toe? Een donatie is uiteraard altijd van harte welkom.

Bankgegevens: NL28ABNA 0595 3660 74 t.n.v. Joy for Children

Samen met Stichting Joy for Children bedanken wij u hartelijk voor uw steun. Wij hopen u te ontmoeten op het diner-event op donderdag 12 mei.

Voor meer informatie over de Stichting kijkt u op Joy for Children.