24 mei 2016

Afgelopen 20 en 21 mei 2016 heeft Boshuis een etmaal lang non-stop gelopen om geld in te zamelen voor Woerdens inloophuis ‘Leven met kanker’ en Prinses Maxima Centrum. Tijdens dit wandelevenement staan de deelnemers stil bij de ziekte, de patiënten en naasten die getroffen zijn.

Samenhorigheid en verbondenheid zijn woorden die de sfeer omschrijven tijdens het wandelevenement ‘De 24 uur van Woerden’. In totaal hebben 2000 deelnemers verdeeld over 55 teams gewandeld. Team Boshuis werd gevormd door 15 deelnemers en haalde in korte tijd bijna €2000,- op. In totaal is €85.000,- opgehaald voor de goede doelen.

You’ll never walk alone

Het parcours door Wijkpark Molenvliet, waar de estafetteloop is gehouden, werd door kaarsjes verlicht. Deelnemers kregen een kaarsenzak die zij zelf konden versieren met bijvoorbeeld een gedicht, tekening of een foto van iemand die zij willen gedenken. Een indrukwekkend beeld, want achter elk lichtje zit een persoonlijk verhaal. Tijdens de heldenronde op vrijdagavond om 22.00 uur werd dit extra benadrukt. Alle deelnemers liepen in stilte de route die verlicht werd door honderden kaarsjes.

Deelnemers bedankt!

We zijn hartstikke trots dat wij als Team Boshuis een bijdrage hebben kunnen leveren en bedanken dan ook alle teamleden voor hun inzet en gelopen kilometers!

Samen in actie met het Boshuis Team - Vlag