12 juni 2016

De nominaties voor het Business Event Vijfheerenlanden zijn bekendgemaakt. Specialist in waterbehandeling Boshuis heeft een nominatie ontvangen voor de categorie ‘Industrie & Dienstverlening’.

Uit de nominaties, die zijn verdeeld over drie verschillende categorieën, wordt de ‘Ondernemer van het jaar’ gekozen.

“Belangrijke criteria voor deze categorie zijn onder andere: innovatie, hoe ga je om met PBP (People Planet Profit) en wat betekent een bedrijf voor de regio. De nominatiecommissies, bestaande uit één of meerdere vertegenwoordigers uit de gemeente, en vertegenwoordigers van bedrijvenkringen en ondernemersverenigingen, hebben elk binnen hun eigen gemeente zorgvuldig gezocht naar bedrijven die binnen deze categorie aan de criteria voldoen”, aldus organisatie Network Business Events.

Ton Boshuis, mede-eigenaar Boshuis, is trots op de nominatie. “Mens en milieu zijn onderwerpen die wij zeer belangrijk vinden bij het ontwikkelen van onze waterbehandelingsproducten. Onze waterontharders worden bijvoorbeeld geproduceerd in de sociale werkplaats. Zo helpen wij graag bij het creëren van meer werkgelegenheid.”

Business Event Vijfheerenlanden

Het netwerk evenement wordt nu voor het vierde jaar op rij georganiseerd voor de regio Vijfheerenlanden. Op 14 september wordt na een pitchronde bepaalt welke ondernemers doorgaan naar de regionale verkiezing op 7 november 2016.

Lees meer informatie over het event.