16 december 2020

Het Coronavirus heeft inmiddels een grote invloed op de volksgezondheid maar ook zakelijk is hier op veel gebieden de invloed merkbaar. Via dit bericht willen we u informeren over de maatregelen die wij als `Boshuis Thuis in water!` hebben genomen. Want elke bedrijfstak heeft zo zijn eigen uitdagingen op dit gebied en moet ingewikkelde keuzes maken. Je wilt er als bedrijf uiteraard alles aan doen om de kans op besmetting onderling zo klein mogelijk te maken. Toch is het niet in alle gevallen mogelijk om persoonlijk contact volledig te vermijden. Hoe ga je daar dan mee om?

Bij Boshuis staat de gezondheid van onze medewerkers bovenaan. Dat is uiteraard om persoonlijke redenen maar ook omdat we hen juist heel hard nodig hebben om de continuïteit van onze dienstverlening op peil te houden.

Daarom hebben we de volgende maatregelen genomen:

 1. Wij houden de adviezen van het RIVM scherp in de gaten en volgen die nauwkeurig op.
 2. Onze dienstverlening blijft zo lang het mogelijk is gewaarborgd:
  • Ons kantoor blijft open en bereikbaar.
  • Verkoop en advies over onze producten, zullen wij zo veel als mogelijk is telefonisch aanbieden. Een afspraak met een buitendienstmedewerker, blijft zolang het verantwoord is mogelijk. Onze buitendienst medewerkers hebben hiervoor speciale instructies gekregen. Ook bieden wij online de mogelijkheid, denk aan videobellen, Zoom etc.
  • Onze monteurs blijven gewoon inzetbaar, maar werken wel onder speciale instructies.
  • Wij vragen aan onze klanten om vooraf te melden als er bij u thuis of in het bedrijf verhoogde besmettingsrisico aanwezig is. Wij maken dan graag met u een afspraak voor een later tijdstip.
 3. Op ons kantoor hebben we extra maatregelen getroffen.
 4. Wij houden ons ook buiten kantoor aan de voorgeschreven hygiëne maatregelen.
 5. Wij nemen geen deel aan evenementen en hebben onze eigen evenementen geannuleerd.
 6. Medewerkers met eventuele ziekte verschijnselen, blijven thuis of werken vanuit huis.
 7. Zout kan worden afgehaald bij ons magazijn, niet meer via de receptie. U vindt de aanwijzgingen op de deur bij de ingang.

Op deze manier doen wij er alles aan om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen en u als klant optimaal te kunnen blijven ondersteunen.

Meer informatie of contact