29 november 2022

Ervaringen met Boshuis

Boshuis is in 2003 begonnen met het verkopen en installeren van waterontharders. Inmiddels is Boshuis uitgegroeid tot dé waterspecialist voor de particuliere markt. Voor allerlei waterproblemen kunt u bij onze experts terecht, van drukverhogers tot ontijzeringsinstallaties. Over de jaren heen hebben we al honderden tevreden klanten geholpen met onze wateroplossingen. Bent u benieuwd naar hoe onze klanten onze producten en service ervaren? Meer dan 98% van onze klanten bevelen ons bedrijf aan om voor de beste kwaliteit water bij u in huis te zorgen

Voor elk waterprobleem zoeken wij de oplossing die echt bij u past. Hierbij is niet alleen de installatie belangrijk, maar ook het contact en de informatie die wij aanbieden. Ieder huishouden is uniek en onze experts kijken naar de mogelijkheden die het beste zijn voor u en uw situatie. Zo streven we ernaar om onze klanten snel en vakkundig te helpen met al hun vragen over water. Wij zijn daarom ook zeer tevreden met de positieve reacties die onze klanten achterlaten.

Beoordelingen van onze klanten

We hebben over de jaren heen vele reacties en beoordelingen ontvangen voor onze diensten. De belangrijkste punten uit de ervaringen met Boshuis van onze klanten hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Professioneel advies: voor elke klant kijken onze experts wat de beste opties zijn voor hun situatie. Hierdoor zorgen we dat elke klant dé oplossing krijgt die bij hen past.
  • Vakkundige installatie: onze monteurs installeren al jaren onze wateroplossingen bij u in huis. Zo hebben ze veel kennis en ervaring opgebouwd om uw waterproblemen op te lossen. Ook zorgen ze ervoor dat u precies op de hoogte bent van hoe uw wateroplossing werkt en moet worden onderhouden.
  • Uitstekende resultaten: onze klanten geven de werking van onze producten een 9/10. Heeft u een waterprobleem? Dan heeft Boshuis de oplossing voor u! Mocht er echter iets niet gaan zoals u had gewenst, zijn we altijd snel bereikbaar om u verder te helpen met enige complicaties of opmerkingen. Zo zorgen we ervoor dat ook u de beste waterkwaliteit kan krijgen.

Wateroplossingen van Boshuis

Al jaren zorgen we voor kwalitatieve wateroplossingen voor onze klanten. De visie van Boshuis is dan ook: wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is. Ons team bestaat uit installateurs, servicemonteurs, kantoormedewerkers en adviseurs. Samen zorgen we voor de beste kwaliteit water. Heeft u zelf waterproblemen en bent u benieuwd wat Boshuis voor u kan betekenen? Bekijk dan onze wateroplossingen of neem contact op zodat onze experts u verder kunnen helpen.