3 maart 2022

Heeft u vaak last van kalk in de keuken en badkamer en bent u hier dagelijks aan het schoonmaken om de witte aanslag te verwijderen? Dan zit er waarschijnlijk te veel kalk in het drinkwater. Behalve dat kalk witte aanslag achterlaat op uw sanitair en in uw keukenapparaten, zorg kalk er ook voor dat uw haar en huid droog aanvoelt. Een waterontharder is de ideale oplossing om de hoeveel kalk in het water te verminderen. Dankzij een waterontharder hoeft u minder vaak te poetsen, voorkomt u problemen aan uw huid en uw haar en gaan huishoudelijke apparaten langer mee.

Waarom een waterontharder van Boshuis?

Een waterontharder is dus zeker een goede keuze, maar wat is nou de beste waterontharder? Ontdek hier de unieke kenmerken van de Boshuis waterontharder:

  • Waterontharding met een uniek filter: er zijn verschillende typen waterontharders op de markt die allemaal anders werken. De Boshuis waterontharder werkt met een uniek filter waarin kalk wordt omgezet in natrium. Dit gebeurt automatisch en u hoeft het filter niet zelf schoon te spoelen.
  • Overal te installeren: de waterontharder wordt achter de watermeter aangesloten om ervoor te zorgen dat u in de gehele woning zacht water heeft. U kunt de nieuwe waterontharder zelf installeren of u kunt deze vakkundig laten installeren door onze monteurs. Ons team staat voor u klaar!
  • Garantie en service: bij Boshuis krijgt u standaard 20 jaar garantie. Daarnaast staat ons team voor u klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden. U kunt er ook voor kiezen om een serviceabonnement af te sluiten voor meer services zoals een jaarlijkse controle en reiniging, het kosteloos vervangen van onderdelen en uitvoering van preventief onderhoud. Bovendien krijgt u met het serviceabonnement korting om het benodigde regeneratiezout en betaalt u hiervoor geen bezorgkosten.
  • Bewezen kwaliteit waterontharders: Boshuis is de Nederlandse specialist in waterontharding en levert al meer dan 20 jaar waterontharders. Op basis van de ontvangen klantervaringen, heeft Boshuis ook de beste waterontharders op de markt. Onze klanten waarderen ons namelijk gemiddeld met een 8.8. Dit komt onder andere doordat onze klanten erop kunnen rekenen dat wij onze afspraken nakomen, en daarnaast bieden wij 20 jaar garantie op onze producten. De prijzen van de Boshuis waterontharders liggen laag in vergelijking met de hoge kwaliteit.

De beste waterontharder bij Boshuis

Besloten om een waterontharder in huis te nemen? Dan is Boshuis zeker een goede keuze voor de beste waterontharder. Voor vragen kunt u altijd even contact opnemen door ons contactformulier in te vullen, te bellen of te mailen. Ons team staat voor u klaar!