3 mei 2018

Actie verlopen. Helaas u kunt geen gebruik meer maken van de actie.

Geld inzamelen voor het Inloophuis Leven met kanker, hersenstamkanker bij kinderen.

De 24 uur van Woerden is een groots wandelevenement dat 25 en 26 mei 2018 voor de vierde keer georganiseerd wordt om geld in te zamelen voor het Inloophuis ‘Leven met kanker’ en een onderzoek naar een nieuwe techniek die hersen(stam)kanker bij kinderen beter behandelbaar moet maken (via het KWF). Dit is een onderzoek van Professor en dokter Gertjan Kaspers. Deze stichtingen zijn financieel afhankelijk van de giften van particulieren en bedrijven. Onze steun is dus hard nodig.

Lees hier meer over de 24 uur van Woerden
www.de24uurvanwoerden.nl

Wat is het inloophuis ‘Leven met kanker’?
www.inloophuislevenmetkanker.nl

Wat is het onderzoek naar hersenstam kanker bij kinderen?
www.de24uurvanwoerden.nl

Hoe kan ik een steentje bijdragen?
We hebben samen met Boshuis ‘Thuis in Water’ een team samengesteld. Samen gaan wij 24 uur zwoegen voor de goede doelen. Ons team bestaat uit enthousiaste en zeer gemotiveerde werknemers, vrienden en kennissen van Boshuis ‘Thuis in Water’. Je kan door team Boshuis te doneren de goede doelen steunen.

Hoe kan ik doneren?
Doneren kan door contant geld te geven aan een teamlid van team Boshuis. Of via een bankoverschrijving geld over te maken. Wij zorgen er voor dat je donatie goed terecht komt.

Waar is de 24 uur van Woerden?
De 24 uur van woerden wordt in het wijkpark molenvliet gehouden.

Kan ik ook meelopen?
De 24 uur van Woerden is een estafette wandeltocht. Geen team en je wilt toch meelopen om de fantastische goede doelen te steunen? Dat kan. In het team Boshuis bent je van harte welkom. Interesse om mee te lopen? Stuur een e-mail, sms of WhatsApp bericht naar de teamcaptain.

Contact gegevens team(captain) Boshuis ‘Thuis in Water’:
Teamcaptain: Thijs Blokland
E-mail: Blokland.thijs@gmail.com
Mobiel nummer: 06 51 38 46 07

Volg team Boshuis op Facebook: 24UVW Boshuis

Doneer hieronder en help kinderen met hersenstamkanker. Bepaal zelf de hoogte van je donatie, online doneren gaat snel en eenvoudig. We zijn blij met jou als donateur.