Contactgegevens

person_pinJohn Wouters

local_phone0497 36 97 03

smartphone06 51 30 31 00

emailinfo@johnwouters.nl

store_mall_directoryHet Bosch 1
5531 PJ Bladel

workWerkgebied:
Postcodes 5000 t/m 5199 + 5500 t/m 5699

access_timeTelefonisch bereikbaar:
Ma t/m vr: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 14:00

Bezoek website keyboard_arrow_right

Wouters Waterontharders

John Wouters startte 25 jaar geleden met rioolwerkzaamheden en installatiewerk. Inmiddels is het bedrijf Wouters gegroeid: naast de huidige werkzaamheden heeft Wouters Waterontharders zich ook gespecialiseerd op het gebied van ‘Waterontharders’ en andere waterbehandelingsproducten van Boshuis, Thuis in Water!

Kwaliteit, kennis en ervaring

John Wouters is sinds 2013 officieel dealer geworden van onze Boshuis, Thuis in Water! Waterbehandelingsproducten. Boshuis, Thuis in Water! en Wouters Waterontharders vormen inmiddels een hecht team, dat nauw samenwerkt. Gezamenlijk zijn we altijd op zoek naar de juiste oplossing voor u als klant. Zoekt u toch iets specifieker of is uw vraag niet volledig beantwoord? Dan komen we graag samen bij u langs met passend advies voor iedere situatie. Het werkgebied van John Wouters ligt voornamelijk in Bladel en omgeving, maar ook daarbuiten levert en installeert John Wouters de Boshuis, Thuis in Water! waterbehandelingsproducten. Geïnteresseerd geworden? Bekijk John’s werkgebied bij de contactgegevens op deze dealerpagina.

Neem contact met ons op

Wilt u genieten van schoon drinkwater, meer waterdruk en duurzame oplossingen? Vul dan het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gegevens