Industriële waterbehandeling van begin tot eind

Zonder water kan een industrie niet functioneren. Het is de vraag of de hier ook drinkwater voor moet gebruiken. ‘Proceswater’ is in veel gevallen goed genoeg. Ons drinkwater wordt steeds kostbaarder en daarom wordt er naar alternatieven gezocht voor het aanboren van hulpmiddelen. Steeds meer industrieën stappen over op een andere manier van water maken. Denk aan een fruitbedrijf, autowasstraat of glasbewassingsbedrijf. Het creëren van een eigen bron met een ontijzeringsinstallatie en filters is een must om de juiste kwaliteit water te realiseren die past bij een bedrijf. Andere producten voor de industrie zijn de Ontijzeringsinstallatie, waterontharders, grondwaterpompen en osmose.

Onze producten

Ontijzeringsinstallatie

Door het plaatsen van een Ontijzeringsinstallatie wordt kalkaanslag voorkomen. Kalk wordt omgezet in niet-schadelijke kalk, waarbij alle mineralen behouden blijven.

check

Geen kalkaanslag

check

Verbruikt geen elektriciteit, spoelwater of chemicaliën

Drukverhoger

Bij een te lage waterdruk biedt de drukverhoger uitkomst. Er wordt gezorgd voor een constante druk op alle watertappunten, voor direct meer watercomfort.

check

Meer comfort

check

Energiezuinig

Waterontharder industrieel

De Boshuis waterontharder verwijdert kalk uit het water, waardoor uw apparatuur en sanitair kalkvrij blijft. Dit zorgt niet alleen voor het behoud van bijvoorbeeld uw professionele vaatwasser, maar u bespaart ook op reinigingsmiddelen en schoonmaakwerk.

check

Geen kalkaanslag, dus minder schoonmaken

check

Bescherming van uw keukenapparatuur

Vrijblijvend advies

Nederlandse productie

Klanten geven ons een 8,7

Stel direct uw vraag

Heeft u een vraag over één van onze producten? Vul het formulier in. Wij helpen u graag verder!

Gegevens