Waterbehandeling op maat

Het Nederlandse drinkwater is kwalitatief goed drinkwater, maar bevat toch relatief veel schadelijke stoffen. Ons drinkwater is niet te vergelijken met water dat uit een bergbeekje stroomt. Wie toch dat gevoel en die smaak wil evenaren kan kiezen voor onze oplossing voor zuiver drinkwater. Een Healthy filter zorgt namelijk voor hetzelfde neutrale water. Horecagelegenheden kiezen vaak voor onze Simplex of Duplex waterontharder. Deze waterontharders zijn betrouwbaar, zuinig en leveren 24 uur per dag zacht water. De waterontharders zijn verkrijgbaar in diverse capaciteiten. Onze Descaler is leverbaar voor een semi professionele en professionele oplossing (industrieën). Met de Descaler wordt een milieubewust product in huis gehaald om kalkaanslag tegen te gaan. Er wordt geen enkel water verspild aan spoelen en om de Descaler te gebruiken zijn er geen chemicaliën nodig. Het onderhoud van de Descaler beperkt zich tot het wisselen van het filtermateriaal, dat eens in de 5 jaar moet wisselen.

Onze producten

Door het plaatsen van een Descaler wordt kalkaanslag voorkomen. Kalk wordt omgezet in niet-schadelijke kalk, waarbij alle mineralen behouden blijven.

check

Geen kalkaanslag

check

Verbruikt geen elektriciteit, spoelwater of chemicaliën

Waterontharder particulier

De Boshuis waterontharder verwijdert de kalk uit het water, waardoor uw apparatuur en sanitair kalkvrij blijft. Dit zorgt niet alleen voor het behoud van bijvoorbeeld uw professionele vaatwasser, maar u bespaart ook op reinigingsmiddelen en schoonmaakwerk.

check

Geen kalkaanslag, dus minder schoonmaken

check

Bescherming van uw keukenapparatuur

Reverse Osmose

Met osmosewater droogt uw glaswerk na het spoelen 100% vlekvrij op. Stralend glaswerk op een mooi gedekte tafel, is het visitekaartje van uw bedrijf.

check

Geen vlekken op glaswerk en bestek

check

Poleren is verleden tijd

Healthy Water Filter

Door gebruik te maken van een Healthy Water Filter, maakt u van gewoon leidingwater zuiver water! Naast kleur- en smaakstoffen, verwijdert dit filter ook medicijnresten uit het water, terwijl goede mineralen behouden blijven.

check

Altijd zuiver water

Drukverhoger

Bij een te lage waterdruk biedt de drukverhoger uitkomst. Er wordt gezorgd voor een constante druk op alle watertappunten, voor direct meer watercomfort.

check

Meer comfort

check

Energiezuinig

Watercooler

Lekker en koud drinkwater met één druk op de knop! Ook verkrijgbaar als inbouw waterkoeler in de bar of bij de ingang van uw hotel.

check

Gebruiksvriendelijk

check

Levert 24 uur per dag koel water

Vrijblijvend advies

Nederlandse productie

Klanten geven ons een 8,7

Stel direct uw vraag

Heeft u een vraag over één van onze producten? Vul het formulier in. Wij helpen u graag verder!

Gegevens