Alles over Boshuis, Thuis in Water!

Boshuis is in 2003 gestart als handelsonderneming in het verkopen van waterontharders voor de particuliere markt. Al gauw bleek dat er meer te doen is op het gebied van water. Vandaar dat de naam Boshuis al spoedig werd veranderd van handelsonderneming naar ‘Thuis in Water!’.

Inmiddels is Boshuis, Thuis in Water! uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de wereld van waterbehandeling voor de particuliere markt. Daarnaast is een tak ontstaan om technische vragen over water uit de industrie te beantwoorden.

Boshuis eend

Visie & Missie

Visie

We zijn ons er van bewust dat schoon en veilig drinkwater een kostbaar goed is. Dit moet voor iedereen bereikbaar zijn. (Drink)waterbehandelingen in ecologisch en economisch balans ontwikkelen, produceren en leveren in een organisatie waar iedere werknemer met passie en plezier zijn of haar steentje bijdraagt. Eerlijk advies, service en vriendelijkheid staan als een statement in het dagelijkse contact met onze collega’s en klanten.

Waarom behandelen we water op de manier waarop we dat doen is een vraag die als een rode draad door onze dagelijkse werkzaamheden loopt. Wij zijn betrokken bij onze maatschappij en leven in sociaal verantwoorde balans.

Missie

Wij geloven dat drinkwater comfortabeler, veiliger, gezonder en zuiniger kan. Ecologisch, economisch en eenvoudig voor onze relaties en onszelf. We staan dagelijks voor de uitdaging onze producten en diensten te optimaliseren en te innoveren.

Ons team

Het Boshuis team staat altijd klaar om u op een snelle en correcte manier van dienst te zijn!
Ons team bestaat uit: installateurs, servicemonteurs, kantoormedewerkers en verkopers.
Ton Boshuis
Gerard Blokland
Anneke Boshuis
Marcel Boshuis
Nina van Willigen

Ton Boshuis

Directeur
Wat is Boshuis voor mij?

“Boshuis” Is voor mij meer dan alleen mijn achternaam. Sinds 2003 is het een belangrijk stuk van mijn leven geworden. Na een werkzaam leven in diverse branches ben ik in 2001 in aanraking gekomen met de waterbehandelingswereld en in 2003 kon ik door onvoorziene omstandigheden beginnen met dit bedrijf.

Wat mij al meer dan 15 jaar inspireert is de kracht van ons bedrijf om steeds verder te ontwikkelen en samen onze klanten te adviseren bij het vinden van oplossingen en te helpen om de kwaliteit van het water te verbeteren.

Met samen bedoel ik een groep van inmiddels meer dan 30 collega’s. Het is iedere dag weer een voorrecht om met deze collega’s te mogen werken. Ik ga ook iedere dag met positieve zin naar mijn werk en ben vooral ook trots dat ik van dit team deel mag uit maken.

Gerard Blokland

Directeur
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis betekent voor mij een grote stap in mijn leven, maar ook een mooie stap om een bedrijf op te bouwen waar mensen met plezier en passie kunnen werken. Mijn passie is producten ontwikkelen en op de markt te brengen. Wat is er mooier dan dit te doen met een super gemotiveerd team!

Anneke Boshuis

Directrice
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis is voor mij het bedrijf waar ik trots op ben. In de afgelopen 15 jaar heb ik mee mogen werken om het tot hier te brengen.

Mijn taak is de afgelopen jaren heel divers geweest, maar bestaat momenteel hoofdzakelijk uit het organiseren van diverse activiteiten en het begeleiden van ons personeel.

Naast lid van de directie voel ik mij vaak als een moeder van een groot gezin. Fijn als je zo met passie je werk kan doen en dat gun ik ook al mijn collega’s.

Marcel Boshuis

Teammanager Financiële Administratie
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis is voor mij een leuk en gezellig bedrijf waar ik nog iedere dag met plezier naartoe ga om te werken. Ik draag de naam Boshuis, maar ben er mede door ons bedrijf nog trotser op geworden. Inmiddels werk ik op kantoor als teamleider van de administratie en geeft dat mij weer nieuwe uitdagingen op de werkvloer. Ik blijf hier voorlopig nog!

Nina van Willigen

Financiële Administratie
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis is voor mij de werkgever waar ik erg trots op ben. Ze leveren een goed product en maken dit voor een breed publiek toegankelijk. We doen dat met zijn allen, iedereen heeft zijn eigen taak. Het is een bedrijf met een warm hart waar ik me regelmatig bijzonder gewaardeerd voel.

Danielle de Jong
Marianne Penning
Priscilla van Slooten
Seline Buijserd
Andre de Jager

Danielle de Jong

Administratief Medewerkster
Wat is Boshuis voor mij?

Sinds november 2017 ben ik werkzaam bij Boshuis in de functie van administratief medewerkster, je kunt mij onder andere tegenkomen bij de orderverwerking en de facturatie. Ik kan niet anders zeggen dan dat Boshuis een heel fijn bedrijf is om voor te mogen werken. De persoonlijke aandacht naar zowel klanten als personeel is wat mij betreft de kracht van Boshuis en is voor mij ontzettend waardevol.

Marianne Penning

Verkoop Binnendienst
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis is voor mij een heel fijn bedrijf om te werken. Er is aandacht voor de klant, maar ook absoluut voor het personeel. Een bedrijf wat zo meeleeft met de medewerkers, is naar mijn idee best zeldzaam. Qua functie zit ik ook helemaal op mijn plek, dus zie ik mezelf hier wel blijven werken totdat ik met pensioen ga.

Priscilla van Slooten

Verkoop Binnendienst
Wat is Boshuis voor mij?

Een fijne plek waar ik met veel plezier werk en waar het voelt alsof het bedrijf van ons allemaal is. Iedereen is en voelt zich betrokken. In oktober 2014 ben ik de uitdaging bij Boshuis aangegaan en ben sindsdien ontzettend in mijn functie gegroeid.

Ik ben trots en enthousiast over de producten die we ontwikkelen voor een nog betere kwaliteit van ons drinkwater. Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor de groothandel klanten en heb door de jaren heen veel en leuk contact met de installateurs. Het bieden van professioneel advies en ondersteuning horen onder ander bij de fantastische service die wij als Boshuis willen en kunnen bieden.

Seline Buijserd

Verkoop Binnendienst
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis is voor mij het bedrijf dat mij de kans en het vertrouwen heeft gegeven om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Het is een prettig, open en eerlijk bedrijf waar naar je geluisterd wordt waar alles bespreekbaar is en waar je serieus wordt genomen.

Je wordt gewaardeerd als werknemer en collega en dat geeft een prettig gevoel en fijne samenwerking. Op de afdeling verkoop ben ik als een vis in het (kalkvrije) water.

Andre de Jager

Verkoop Buitendienst
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis is voor mij als thuis komen. Middels mijn functie als vertegenwoordiger van Boshuis, ben ik veelal onderweg en kom ik uiteraard weinig op kantoor, maar als ik kom voelt dat gelijk goed. Een goede vergelijking is als een warm bad met veel schuim en zeer zacht water!

Durk Oppedijk
Brian van de Plassche
Roy Stuijver
Jolenta Mansveld
Jennifer Slijkoort

Durk Oppedijk

Accountmanager
Wat is Boshuis voor mij?

Met veel plezier en enthousiasme werk ik voor de firma Boshuis. Zéér klantgericht als het gaat om het bieden van een oplossing op het gebiedt van waterbehandeling en ook goede nazorg en service zijn belangrijke eigenschappen bij Boshuis. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Kortom een fantastisch bedrijf om voor te werken.

Brian van de Plassche

Verkoop Buitendienst
Wat is Boshuis voor mij?

In 2020 sluit ik mijn opleiding Junior Accountmanager af middels een stage bij Boshuis. Momenteel werk ik mee op de afdeling ‘verkoop’ zowel binnen als buitendienst, wat ik erg leuk vind om te doen! Tijdens deze stage heb ik de kans gekregen om ontzettend veel te leren over de gang van zaken binnen een bedrijf. Boshuis heeft mij veel kunnen bijbrengen. Ik ga nog iedere dag met plezier naar mijn werk met een positief vooruitzicht op een vaste baan bij Boshuis, Thuis in Water!

Roy Stuiver

Commercieel medewerker Binnendienst
Wat is Boshuis voor mij?

Ik voelde me vanaf het begin gelijk thuis hier, dat komt mede door de fijne werksfeer en collega’s dat maak je niet overal mee.

Het gene wat me hier veel energie geeft is de passie die er is voor het bedrijf vanuit collega’s en directie.

De diversiteit zorgt ervoor dat de dagen voorbij vliegen en ik mezelf nooit hoef te vervelen, kortom genoeg uitdaging en mogelijkheden hier bij Boshuis.

Jolenta Mansveld

Teammanager Verkoop
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis is voor mij een warm en gezellig bedrijf, waar je echt thuiskomt. De gedrevenheid en het enthousiasme van de collega’s om met zijn allen een goed product neer te zetten geeft een enorme positieve energie. Ik kan oprecht zeggen dat ik met plezier naar mijn werk ga.

Jennifer Slijkoort

Front Office
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis is voor mij echt een tweede thuis! Ik blijf het een uitdaging vinden om klanten aan de telefoon en bij mijn balie zo goed mogelijk te helpen. Als spin in het Boshuis-web, stap ik trots elke dag met enthousiasme ons bedrijf binnen en beleef ik veel plezier aan mijn werk. Naast tevreden klanten maken ook mijn collega’s het een feestje om bij Boshuis te werken!

Linda Bikker
Angelique van Leuven
Henri Golverdingen
Robbie van den Burgt
Aike Savelsberg

Linda Bikker

Teammanager Planning
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis betekent voor mij dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga, we werken met een leuk team en de sfeer is erg goed. Ik werk met plezier op de planning, de uitdaging is om de planning zo efficiënt mogelijk in te richten en dit tot tevredenheid van onze klanten en onze monteurs. Het contact met de klanten is heel leuk en afwisselend.

Angelique van Leuven

Planning
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis voelt voor mij als een tweede thuis. Prettige informele werksfeer met leuke collega’s met allemaal hetzelfde doel. Alles voor de klanten willen en kunnen doen zover mogelijk is.

Henri Golverdingen

Teammanager Support & Techniek
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis is voor mij een leuk en gezellig bedrijf waar ik nog iedere dag met plezier naartoe ga om te werken. Ik ben hier een aantal jaar geleden als eerste monteur begonnen in een bedrijf met maar 3 medewerkers. Inmiddels werk ik op kantoor als teamleider van alle monteurs, daar ben ik trots op, op zo’n snel groeiend bedrijf.

Robbie van den Burgt

Monteur
Wat is Boshuis voor mij?

Aike Savelsberg

Monteur
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis betekent voor mij een leuk, gezellig en leerzaam bedrijf waar ik een nieuwe uitdaging ben aangegaan. Je krijgt ruimte en het vertrouwen om je te ontwikkelen in datgene waar je ambitie ligt. Ik ben daarom enorm blij dat ik een "schakel" in dit geheel mag zijn.

Matthijs Rooijens
Patrick Sulman
Dick Kampert
Peter van Dongen
Alex Penning

Matthijs Rooijens

Monteur & Support
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis is voor mij een toonaangevend bedrijf op het gebied van waterbehandeling. Er heerst een gezellige informele werksfeer waarbij je het gevoel hebt een echte teamspeler te zijn.

Patrick Sulman

Monteur
Wat is Boshuis voor mij?

De vrijheid, afwisseling van het werk en het klantencontact maken mijn baan plezierig. Daarnaast heb ik fijne collega's bij Boshuis. Ik ga niet meer weg!

Dick Kampert

Monteur
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis is voor mij een zeer fijne werkgever waarin ik me helemaal in kan vinden. Een ontzettend leuk product, goede en gezellige werksfeer. Zo lang deze wind er waait, raken ze mij niet kwijt.

Peter van Dongen

Monteur
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis is voor mij een nieuwe uitdaging. Wat mij aanspreekt is de vrijheid en zelfstandigheid die ik daar heb. Tevens leer ik elke dag weer iets nieuws bij op het gebied van waterbehandeling. Kortom Boshuis is een prettig bedrijf om voor te werken.

Alex Penning

Monteur
Wat is Boshuis voor mij?

Voor mij betekent Boshuis een leuke en prettige werkomgeving waar ik met veel plezier, werk en ruimte krijg om door te groeien.

Olaf Gerritse
Attila Zsadanyi
Hennie de Bruin
Bart de Jong
Mart van Klei

Olaf Gerritse

Monteur
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis is voor mij een fijn bedrijf om voor te werken. Als monteur krijg ik hier de vrijheid die ik zoek. Het klantencontact en alle mooie verhalen daarbij, de uitdaging die ik nog steeds uit het werk haal en daarnaast ook alle fijne collega's maakt Boshuis een hele fijne werkplek voor mij. Ik ga iedere dag vrolijk naar mijn werk!

Attila Zsadanyi

Monteur
Wat is Boshuis voor mij?

Hennie de Bruin

Monteur
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis is voor mij een mooi bedrijf met goede, vernieuwende producten. Als servicemonteur ga ik met veel plezier naar mijn werk en vind ik het een uitdaging om onze klanten tevreden te houden en op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van waterbehandeling. Het plezier komt ook voort uit het feit dat Boshuis betrokken is bij al het personeel. Dit geeft een gevoel van waardering.

Bart de Jong

Logistiek & Chauffeur bestellingen
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis is voor mij een leuk bedrijf met vriendelijke collega’s. In 2013 ben ik begonnen als logistiek medewerker, en tot op heden nooit getwijfeld over een andere baan. Tevens is Boshuis een probleemoplossend bedrijf, voor zowel klant als personeel.

Mart van Klei

Logistiek
Wat is Boshuis voor mij?

Boshuis is voor mij een plek waar fijne samenwerking en de ruimte om zelfstandig te kunnen werken, samenkomen. Ik voel me thuis hier. Dit komt mede door de hele fijne collega’s en de gezellige werksfeer bij Boshuis. Daarnaast ben ik altijd nieuwsgierig en valt er voor mij hier elke dag wat te leren.

Meer informatie over onze producten?
Stel direct uw vraag
of bel 0345 63 12 06