De oplossing voor meer watercomfort

Boshuis is de groothandel in en producent van waterbehandelingsapparatuur met kennis van zaken. Wij leveren producten voor iedere branche, zodat we u kunnen helpen met wateroplossingen op maat. We hebben zeer korte levertijden en leveren uit onze eigen voorraad. Daarnaast leveren en produceren we alleen hoogwaardige producten. Dit doen we uiteraard altijd tegen een scherpe prijs. Wij zijn er voor jou. We zoeken graag samen naar de juiste wateroplossingen, zodat je eenvoudig kunt inspelen op de vragen vanuit de markt. Boshuis Zakelijk is uw kennispartner en de leverancier van de producten die u nodig heeft voor de branche waarin u werkt.

Vrijblijvend advies

Nederlandse productie

Klanten geven ons een

Partner worden van Boshuis Zakelijk

Partner worden van Boshuis Zakelijk is heel eenvoudig. Meld u aan op onze website. Wij nemen contact met u op en zorgen ervoor dat u wordt aangemeld als partner van Boshuis Zakelijk. U kunt dan profiteren van vele voordelen. We werken samen. U kunt iets van ons verwachten, en wij verwachten iets van u als partner.

Onze producten

Onze producten zijn geschikt voor verschillende branches. Daarom bedienen wij zakelijke klanten uit de industrie, veehouderij, horeca, woningbouw en recreatie. Onze producten sluiten haarfijn op deze branches aan. Zo kunt u met onze producten zorgen dat alle gasten in uw hotel genieten van een douche met goede waterdruk, dat u in de veehouderij uitsluitend werkt met schoon water en dat de gasten op uw vakantieverblijf genieten van kalkvrij water.