Autowasstraat

We leven in een wereld waarin grondstoffen steeds schaarser worden. Puur drinkwater kom steeds minder voorhanden en dat maakt het lastiger om zuiver drinkwater te produceren, maar ook om het te gebruiken voor simpele zaken als het wassen van je eigen auto. In sommige wijken mogen inwoners zelfs niet hun eigen auto wassen vanwege het gebruik van chemicaliën, waardoor wijkbewoners gedwongen zijn hun toevlucht te nemen tot de wasstraat. Autowasstraten krijgen met steeds zwaardere regelgeving te maken met betrekking tot het gebruik van drinkwater voor het wassen van voertuigen.

Hoe kun je als ondernemer zo duurzaam mogelijk omgaan met water?
De oplossing is een eigen watervoorziening van Boshuis. Hiermee bespaart u als ondernemer niet alleen op waterkosten, er zijn meer redenen om voor een eigen watervoorziening te gaan. Zo wordt het milieu niet belast en is drinkwater niet nodig!

Wat is er nodig voor een eigen waterbron?
Wie een eigen bron wil laten maken heeft hier een pompinstallatie met ontijzering en waterontharder voor nodig. In sommige gevallen is er alleen een waterontharder nodig. Ons Reverse Osmose systeem kan daarnaast helpen om eenvoudig en vlekvrij de auto’s te laten drogen!

Voordelen van een eigen watervoorziening
  • Drinkwater niet meer nodig
  • Duurzaam karakter
  • Verantwoord ondernemen
  • Kostenbesparing

Meer dan 400 positieve ervaringen

8,7
gemiddeld
Ontijzeringsinstallatie - Wendy Plomp
Wendy Plomp
Product | Ontijzeringsinstallatie
Wendy Plomp is eigenaresse van Paardenfokkerij de Waalsehoeve. “Voor onze Paardenfokkerij hebben we veel water nodig. Een paard drinkt gemiddeld 50 liter per dag en we hebben hier 20 paarden...
8,2
Lees meer
Ontijzeringsinstallatie - Kool Konijnenfokker
Kool Konijnenfokker
Product | Ontijzeringsinstallatie
Wij hebben een konijnenfokbedrijf en maken gebruik van eigen bronwater. In bronwater zit ijzer in en kalk en die stoffen wil ik allebei niet in het drinkwater voor de dieren...
10
Lees meer

Producten voor de autowasstraten

Meer informatie over onze producten?
Stel direct uw vraag
of bel 0345 63 12 06