Onderhoud waterontharder

Profiteer van extra voordeel met het serviceabonnement. Onze vakkundige servicemonteurs zorgen ieder jaar voor de kwaliteit van uw waterontharder. Geniet van jarenlang zorgeloos zacht water met het Boshuis serviceabonnement.

Wel of geen serviceabonnement nemen?
Wel een serviceabonnement:

Als u kiest voor een serviceabonnement, heeft u recht op 20 jaar all-in garantie. Bij dit serviceabonnement betaalt u een vast bedrag per jaar (u begint met betalen nadat de waterontharder 1 jaar staat). U betaalt daarnaast gedurende deze 20 jaar geen voorrijkosten, arbeidsloon of materiaalkosten als de monteur tussen de servicebeurt door bij u aankomt. Tevens kunnen wij bij de servicebeurt regeneratiezout meebrengen, u krijgt dan 10% korting op het zout.

Geen serviceabonnement:

Kiest u ervoor om geen serviceabonnement af te sluiten en krijgt u een storing aan de waterontharder. Dan heeft u wel 20 jaar garantie op de onderdelen van de waterontharder, maar betaalt u wel voorrijkosten en arbeidsloon.

Wat kunt u verwachten bij een servicebeurt?
Tijdens de servicebeurt worden onderstaande punten behandeld:

  • De waterontharder wordt van binnen en van buiten gereinigd en gedesinfecteerd.
  • Het harsfilter wordt met een harscleaner weer in optimale conditie gebracht.
  • De werking van de vlotterbeveiliging wordt gecontroleerd.
  • De resthardheid van het uitgaande water wordt gecontroleerd.
  • De filters in de injector en pekelslang worden gereinigd en zo nodig vervangen.
  • De zoutbak wordt gereinigd. Dit kan alleen als er niet te veel zout in de zoutbak zit, dus vul de zoutbak niet bij voor de monteur geweest is. Een laagje zout is voldoende.

Regeneratiezout nodig?

Als u een serviceabonnement heeft afgesloten, dan is de voordeligste oplossing om het regeneratiezout mee te laten brengen tijdens de servicebeurt. U betaalt een gereduceerd tarief voor het zout en géén bezorgkosten.

Heeft u geen serviceabonnement afgesloten, dan kunt u het zout dagelijks tussen 8.30 – 17.00 uur (met uitzondering van onze lunchpauze tussen 12.30 – 13.00 uur) afhalen bij onze vestiging in Vuren. Op zaterdag zijn wij ook geopend tussen 10.00 – 13.00 uur. U kunt het ook via de webshop bestellen, u betaalt dan uiteraard wel bezorgkosten en de levertijd zal maximaal 10 werkdagen zijn.

Meer informatie over onze producten?
Stel direct uw vraag
of bel 0345 63 12 06