Waterontharder

Waterontharder

Waterontharder

Wilt u ook geen kalkaanslag meer en dus minder schoonmaken? Dan is het tijd voor een waterontharder! Als Nederlandse specialist in waterontharding leveren wij al meer dan 16 jaar waterontharders, waarbij klanten ons gemiddeld waarderen met een 8,7.
Dit komt doordat wij onze afspraken nakomen, een scherpe prijs bieden en daarbij ook nog eens 20 jaar garantie!

Boshuis heeft de beste waterontharder op basis van de ontvangen klantervaringen. We installeren de ontharder bijvoorbeeld altijd met eigen monteurs. De prijzen van de Boshuis waterontharders liggen laag in vergelijking tot de hoge kwaliteit die we leveren.

of bel 0345 63 12 06
De voordelen:
 • Minder poetswerk, energiebesparend
 • Strelend zacht voor uw huid en haar
 • Beschermend voor uw sanitair
 • Duurzaam voor het milieu
 • 20 jaar garantie
 • Boshuis serviceabonnement
Ons gezien op RTL4?
Waterontharder - Bekend van TV
Bekijk de uitzending

Wij verzorgen de volledige montage
met onze eigen monteurs!


Waterontharder Boshuis Actie
of bel 0345 63 12 06

Hoe zien de waterontharders er uit?

Waterontharder - Vrijblijvend advies op locatie, door één van onze adviseurs?
Vrijblijvend advies op locatie, door één van onze adviseurs?
Waterontharder - Vrijblijvend advies op locatie, door één van onze adviseurs?

Meer informatie over een waterontharder?

Wilt u meer weten over de precieze werking van de waterontharder, over de voordelen, ervaringen van gebruikers, hoe je de waterontharder installeert of andere zaken over de waterontharder? In onderstaande selectie vindt u hier de antwoorden op.

Meer informatie over ons serviceabonnement?
Ervaringen
Voordelen
Werking
Installatie
FAQ

Ervaringen

Onafhankelijke reviews
Waterontharder - Heer Kox
10
Heer Kox
Product | Waterontharder
”Sinds november 2011 hebben wij een Boshuis waterontharder bij ons in huis laten plaatsen. Na bijna 8 jaar functioneert de ontharder nog prima. Het sanitair en de tegels (wand en... Read more » Lees meer
Waterontharder - Mevrouw van Breukelen
10
Mevrouw van Breukelen
Product | Waterontharder
“Wij zijn zeer tevreden over onze waterontharder. Alle voordelen die het biedt, zoals veel minder vaak ontkalken van ons koffiezetapparaat, het mooier blijven van de kranen en de douche met... Read more » Lees meer
Waterontharder - Wil Melis
8
Wil Melis
Product | Waterontharder
“Toen wij hier drie jaar geleden kwamen wonen merkten we dat het water veel kalk bevatte. We hoorden van onze buren dat Boshuis daar een oplossing voor had. Zodra we... Read more » Lees meer
Waterontharder - Harrie van de Steldt
8,3
Harrie van de Steldt
Product | Waterontharder
“Wij hebben een nieuwe badkamer laten installeren en ik wilde geen kalkafzetting meer in de badkamer. We wisten niet dat de waterontharder bestond, toen we de badkamer uitzochten werd ons... Read more » Lees meer
Waterontharder - Fam. de Jong
9
Fam. de Jong
Product | Waterontharder
“Als je tevreden bent, kun je alleen positieve dingen melden. We wonen in Culemborg waar het kalkgehalte in het water heel erg hoog is. Daarom hebben we voor de waterontharder... Read more » Lees meer

Voordelen

Een waterontharder zorgt voor zacht water. Daarmee wordt bedoeld dat kalk uit het water wordt gefilterd.
Waterontharder - Geen kalkaanslag, dus minder poetswerk
Geen kalkaanslag, dus minder poetswerk
Kalk in het water breekt schoonmaakmiddelen af. Met zacht water bespaart u tot wel 80% op schoonkosten, uw sanitair zal blijven stralen en behoudt daarin zijn waarde. Bovendien bent u minder tijd kwijt aan schoonmaakwerk en heeft u minder schoonmaakmiddelen nodig.
Waterontharder - Verzorging van huid en haar
Verzorging van huid en haar
Onthard water voorkomt uitdroging en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt. Voor mensen met eczeem en psoriasis betekent dit minder jeuk en uitdroging, waardoor de klachten verminderen. Het halveren van wasmiddel bij een waterontharder, komt de klachten ook ten goede. Bekijk dit artikel over Eczeem.
Waterontharder - Bescherming van uw sanitaire installaties
Bescherming van uw sanitaire installaties
Kalkaanslag vermindert de levensduur van installaties die zout verbruiken aanzienlijk. Dit zorgt voor onnodig veel kosten. Bij een waterontharder zal er minder wasmiddel gebruikt worden, maar blijft de was toch zacht. Ook servies wordt blijft mooier.
Waterontharder - Zuivere smaak van het water (ook voor thee)
Zuivere smaak van het water (ook voor thee)
Hoewel kalk een goede smaakdrager is voor koffie, wordt de smaak van thee juist intenser door onthard water. Verder leert de ervaring ook dat de meeste klanten het water lekkerder vinden nadat er een waterontharder is geplaatst.
Waterontharder - Duurzaam en energiebesparend
Duurzaam en energiebesparend
Kalkaanslag maakt niet alleen, alle oppervlaktes waar water overheen loopt vuil, het is ook nog eens een duur proces om dit weer verwijderen. Onze waterontharder maakt een einde aan kalkaanslag. De ontharder kan perfect worden afgestemd op de gebruiker, door het maken van slimme berekeningen. De capaciteit van de installatie is ook nog eens zuinig en dus duurzaam.

Werking

Water ontkalken met Boshuis waterontharders
Hard water stroomt door het filter van de iQualQ, waarna calcium- en magnesiumionen uitgewisseld worden voor natriumionen. Het gevolg is onthard en dus zacht water! Zodra het filter verzadigd is, zorgt het besturingssysteem voor het schoonspoelen, ook wel regenereren genoemd. Van zout en water in de zoutbak wordt pekelwater gemaakt. Hiermee wordt de filterkern gereinigd. Samen met het spoelwater wordt de kalk afgevoerd naar de riolering. Zowel voor het onthardingsproces als voor de regeneratie, wordt gebruikgemaakt van de waterdruk. Er is geen extra pomp nodig.
Meer informatie
Regeneratie
Regeneratie gebeurt automatisch. De frequentie is afhankelijk van de waterkwaliteit en het waterverbruik. De iQualQ waterontharder wordt standaard geleverd in een volumegestuurde uitvoering. Hierbij registreert de volumemeter het waterverbruik. Zodra het filter is verzadigd, start de regeneratie.
Regeneratiezout
De zoutbak wordt gevuld met regeneratiezout. De voorraad dient bij tussenpozen te worden gecontroleerd en zo nodig bijgevuld. Bij een gemiddeld apparaat en verbruik is deze handeling eenmaal in de twee tot vier maanden nodig.
Resthardheid
Al onze ontharders filteren 100% van het kalk uit het water, maar zijn standaard uitgevoerd met een mengventiel. Hiermee kunt u de waterontharder instellen op de door u gewenste resthardheid. Resthardheid heeft een positief effect op de smaak en het gevoel van het water.
Bypass
De iQualQ is standaard uitgevoerd met een bypass. De bypass kan de ontharder op ieder moment uitschakelen zodat er wel hard water door de leidingen stroomt.
Dubbele beveiliging
Al onze waterontharders worden uitgevoerd met een dubbele beveiliging. Dit is een vlotter die ervoor zorgt dat het spoelwater in de zoutbak ook bij eventuele onvoorziene mankementen niet overloopt. Het is een extra zekerheid en veiligheid.

Installatie

Support en professionele ondersteuning vanuit Boshuis
Waterontharder - Installatie Waterontharder - Installatie

De Boshuis waterontharder wordt direct achter de watermeter aangesloten. Hierdoor heeft u gegarandeerd zacht water in de gehele woning. Onze adviseurs met jarenlange ervaring bekijken per situatie wat de beste oplossing is. We vinden altijd een mogelijkheid om een waterontharder bij u te kunnen installeren!
Meer informatie
Plaatsingsopties
 • Meterkast
 • Kruipruimte
 • Trapkast
 • Garage
 • Technische ruimte
De aansluiting

De besturing van de waterontharder wordt standaard op stroom aangesloten. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan hebben wij ook een optie waarbij stroomaansluiting niet nodig is. Het spoelwater wordt aangesloten op de afvoer, waardoor het spoelwater onder druk het riool in wordt geperst. De afvoeraansluiting mag 2 tot 3 meter boven de afvoer van de waterontharder zitten. Hierdoor is het plaatsen van de waterontharder in een kelder of ander lager gelegen plek geen enkel probleem.

Als bij de watermeter weinig ruimte is voor de waterontharder of de plaats is niet makkelijk toegankelijk voor het bijvullen van zout, is het mogelijk om de besturing en de zoutbak in andere ruimtes te installeren. Hierdoor kunt u ervoor kiezen de zoutbak op een vrij toegankelijke plaats te installeren. Belangrijk is dat de besturing en de zoutbak zich binnen 3 meter van elkaar bevinden.

Onze installatiemonteurs verzorgen de installatie vakkundig en snel. Installatiekosten zijn afhankelijk van de installatiesituatie. Onze adviseurs bepalen tijdens een vrijblijvend bezoek direct de hoogte van de installatiekosten.

Zelf installeren

Uiteraard is het ook mogelijk om de waterontharder zelf te installeren. Met de meegeleverde handleiding is dit voor een handige doe-het-zelver goed te doen. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling Support. Zij bieden graag professionele ondersteuning en service bij de installatie.

FAQ

Staat uw vraag er niet bij? Stel uw vraag via het contactformulier of bel 0345 63 12 06
Waterontharder - Aanschaffen
Aanschaffen
Waterontharder - Aansluiten
Aansluiten
Waterontharder - Gebruik/Verbruik
Gebruik/Verbruik
Waterontharder - Apparaten
Apparaten
Het drinkwaterbedrijf maakt maakt het water zachter. Is een waterontharder nog zinvol?
Ja, een waterontharder is zeker aan te raden. Landelijk wordt al langere tijd deel voor deel het water centraal onthard. De watermaatschappij laat vaak erg lang op zich wachten. In 1992 is er al een besluit genomen dat voor 1997 overal centraal onthard moest zijn. Zodra de watermaatschappij centraal gaat ontharden gebeurt dat slechts voor een deel, meestal tot maximaal 6,5 -7,5 dH. Kalkafzetting vindt echter plaats vanaf ca. 4 dH. Na centrale ontharding komt kalkaanslag minder snel terug, maar het resultaat blijft hetzelfde. U blijft kalkaanslag houden. Met een waterontharder in uw woning bent u 100% verzekerd van kalkvrij water. Na verloop van tijd stijgt de hardheid toch weer. Dit komt o.a. door een stijging van het waterverbruik en een te kleine capaciteit van de centrale ontharder.
Het drinkwaterbedrijf heeft de hardheid van uw water aangepast of gaat dit doen. Is het behouden van mijn Boshuis waterontharder nog zinvol?
De hardheid van het aangeleverde drinkwater wordt lager. Kalk is hierdoor in mindere mate aanwezig. Het komt er op neer dat het geleverde drinkwater overgaat van extreem hard naar hard, of van hard naar tamelijk hard drinkwater. Uw waterontharder is dus nog zeker zinvol. Wanneer u een serviceabonnement heeft op uw waterontharder, dan komen wij jaarlijks langs voor controle en reiniging. Onze onderhoudsmonteur zal de hardheid van het water bij het volgende bezoek aanpassen aan de nieuwe hardheid.

Onze visie
De waterhardheid na aanpassing van de het drinkwaterbedrijf, zal aangepast worden van extreem hard naar hard of van hard naar tamelijk hard drinkwater. U waterontharder is dus zeker nog zinvol! U zal namelijk altijd nog kalkaanslag blijven houden, wat met de aanschaf van een waterontharder niet het geval is.

Kortom, een boshuis waterontharder maakt uw drinkwater het zachtst!

Hoe wordt een waterontharder aangesloten?
Een waterontharder wordt in de meeste gevallen in de meterkast gemonteerd. De waterontharder wordt daar aangesloten direct na de watermeter. Wij maken in de meterkast de aansluitingen naar de kruipruimte toe. De afvoer wordt aangesloten op het riool. In de meeste gevallen moeten wij hier wel voor boren. Bekijk de montagevideo.
Er staat water in de zoutbak van mijn waterontharder. Is dit normaal?
Als u water in uw zoutbak ziet staan, is dat in de meeste gevallen "normaal". Het is nu wel tijd om het zout bij te vullen. Zout op? Geen probleem, bestel het eenvoudig online in onze webshop en we komen het bij u thuis afleveren. U kunt het uiteraard ook afhalen bij onze vestigingen.

Is het waterniveau meer dan de helft van de bak? Neem dan contact op met de afdeling Support via het contactformulier. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.
Hoe kan ik de waterontharder uitschakelen (op bypass zetten) zodat het water niet onthard wordt?
De Boshuis waterontharder zijn voorzien van een bypass. Dit is een afsluitmechanisme waarmee de watertoevoer en retour van de waterontharder worden afgesloten. Door de bypass in te schakelen kunt u water gebruiken dat niet onthard is. In sommige gevallen kan het gewenst zijn geen onthard water te gebruiken, bijvoorbeeld bij het vullen van een vijver. Ook in geval van een defect aan de waterontharder kunt u de bypass gebruiken. Zo beschikt u ten alle tijden over drinkwater uit de kraan.

De werking van een bypass is per waterontharder type en model verschillend. Hieronder staan de verschillende modellen en de bypass werking omschreven.

Bypass werking Boshuis Plus waterontharder (alle types 2013 - heden) Waterontharder - Bypass werking Boshuis Plus waterontharder (alle types 2013 - heden)

Bypass werking Boshuis Softflow, Type I (alle types tussen c.a. 2003 - 2013) Waterontharder - Bypass werking Boshuis Softflow, Type I (alle types tussen c.a. 2003 - 2013)
Wat is de resthardheid van mijn waterontharder?
Boshuis waterontharder leveren standaard een resthardheid van 3 dH. Het Nederlandse Drinkwaterbesluit stelt een eis voor een minimale resthardheid. Desgewenst of geëist kan deze worden ingesteld op een andere hardheid. Instellingen van 0 dH of 5,6 dH zijn in sommige gevallen een vereiste. Als eindgebruiker bent u altijd zelf eindbeslisser en verantwoordelijk voor de juiste kwaliteit van het drinkwater.
Als de waterontharder aan het regenereren is 's nachts en iemand gebruikt toch water, wat gebeurt er dan in de ontharder?
Tijdens de regeneratie gaat in de waterontharder automatisch een bypass open. U kunt dus gewoon water gebruiken, het is tijdens de regeneratie alleen niet onthard. De regeneratie vindt, afhankelijk van uw waterverbruik, gemiddeld één keer per week plaats op een door u gewenst in te stellen tijdstip. De regeneratie duurt ca. 25 min. Na de regeneratie gaat de bypass weer dicht en heeft u weer onthard water ter beschikking.
Ik zie vlekjes ondanks de Boshuis waterontharder. Wat zijn dit voor vlekjes?
De waterontharder verwijdert kalk (calcium en magnesium) uit uw drinkwater. Dit voorkomt hardnekkige en zeer vervelende kalkaanslag. Naast calcium en magnesium, zitten er in ons drinkwater nog meer stoffen die vlekjes veroorzaken. Andere mineralen en zouten blijven achter op bijvoorbeeld een douchescherm of tegels nadat het water opgedroogd is. Deze vlekjes typeren zich in witte kringen die relatief eenvoudig te verwijderen zijn. Kalk daarentegen typeert zich in hardnekkige vlekken die vaak alleen te verwijderen zijn met een agressief schoonmaakmiddel op zuurbasis, bijvoorbeeld Antikalk of schoonmaakazijn.

Mocht u na het lezen van deze informatie toch twijfels hebben over de vlekjes of de werking van uw waterontharder, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
Hoeveel liter water verbruikt een waterontharder tijdens het spoelen?
Tijdens het regeneratieproces verbruikt een waterontharder ongeveer 30 tot 40 liter water. Het regeneratieproces kunt u aanpassen naar een door uw gewenst tijdstip.
Hoeveel zout verbruikt een waterontharder?
De Boshuis waterontharder is de enige Nederlandse waterontharder. Bij de productie van deze unieke Nederlandse waterontharder hebben wij rekening gehouden met de Nederlandse markt. De waterontharder is zeer zuinig door 50% minder zoutverbruik. Bij de technische specificaties van de Boshuis waterontharder vindt u het zoutverbruik per type waterontharder.
Neemt de waterdruk af met een waterontharder?
Met een gemiddelde waterdruk is het drukverlies niet merkbaar in de woning. Bij gebruik van een grote stortdouche en extra badkamer, kan dit wel verschil gaan uitmaken. Ons advies is dan om een grotere waterontharder aan te schaffen met een grotere doorstroomcapaciteit.
Wat doet zacht water in het algemeen voor mijn apparatuur?
Kalk in leidingwater veroorzaakt kalkaanslag in apparaten die water behandelen. Een gevolg van kalkaanslag is energieverlies, doordat kalk een isolatielaag op verwarmingselementen vormt. Hiermee worden uw duurzame, energiezuinige apparaten steeds minder duurzaam en ze gaan meer energie verbruiken dan oorspronkelijk. In extreme gevallen veroorzaakt kalk een vroegtijdig defect aan uw duurzame apparaten als vaatwassers, wasmachines, waterkokers, Quookers en andere apparaten. Met een Boshuis waterontharder wordt de werking van uw apparaten niet negatief beïnvloed.
Wat doet zacht water specifiek voor mijn vaatwasser?
U kunt de vaatwasser aanpassen naar een hardheid van 3 dH of op de laagst mogelijke hardheid. De vaatwasser heeft geen zout meer nodig en u kunt uw vaatwasmiddel halveren. Wij adviseren gebruik te maken van een poederproduct.
Wat doet zacht water specifiek voor mijn wasmachine?
De wasmachine hoeft niet aangepast te worden naar een hardheid van 3 dH. Wel mag u ook hier het wasmiddel halveren.
Wat doet zacht water specifiek voor mijn waterkoker/koffiezetapparaat?
Een waterkoker of koffiezetapparaat hoeft niet meer ontkalkt te worden. Sommige koffiezetapparaten kunnen ook aangepast worden op de hardheid van het water. U mag het apparaat dan instellen op 3 dH of op de laagst mogelijke hardheid.
Wat doet zacht water specifiek voor mijn CV-systeem?
U kunt uw CV-systeem ook gewoon vullen met onthard water uit uw Boshuis waterontharder. Enkele CV-leveranciers schrijven voor dat geen onthard water in de toestellen of onderdelen mag worden gebruikt. Hiermee wordt totaal onthard water van 0 dH bedoelt. Uw Boshuis waterontharder levert altijd water met voldoende resthardheid.
Wat voor zout gebruikt mijn waterontharder?
In een Boshuis waterontharder gebruikt u altijd Boshuis regeneratiezout. Dit zijn zuivere zoutkristallen, speciaal ontwikkeld voor onze waterontharder. Wij adviseren om geen ander zout te gebruiken, dit kan verstopping en defecten veroorzaken. Bestel het zout eenvoudig via de webshop, of laat het bezorgen tijdens de jaarlijkse servicebeurt, u bespaart dan op bezorgkosten. Neem contact op om de zoutbestelling bij de jaarlijkse servicebeurt te ontvangen.
Op welke verkooppunten kan ik Boshuis regeneratiezout afhalen?
Boshuis regeneratiezout is af te halen bij de hoofdvestiging in Vuren en onze vestiging in Zwolle. Bekijk de openingstijden per vestiging. U kunt het zout ook online bestellen via onze webshop. Het zout wordt binnen 14 dagen bij u thuis afgeleverd. Bestel uw Boshuis regeneratiezout eenvoudig en snel via onze webshop.
Is zacht water drinken van invloed op mijn gezondheid?
Zacht water heeft geen nadelige invloed op uw gezondheid. Het kalk in het drinkwater wordt door uw lichaam niet gebruikt voor uw botten. Dit wordt wel vaak gedacht. Wel kan water als het volledig wordt onthard naar 0 dH invloed hebben op de omgeving. Het water mist stoffen, heeft een groter oplosbaar vermogen en kan bijvoorbeeld zachte metalen aantasten zoals koper en aluminium. Dit is uiteraard niet goed voor uw leidingen of de warmtewisselaar in uw CV-ketel. De waterontharders van Boshuis zijn uitgerust met een mengventiel, hiermee wordt een veilige resthardheid ingesteld. Zo is het water veilig voor u, uw huis en uw apparaten.
Zit er een ontsmettingsmodule op uw toestellen? Zo nee, is dit noodzakelijk?
Waterontharders die zijn uitgerust met een ontsmettingsmodule zijn voorzien van een z.g. chlorinator. Met chloordampen wordt de waterontharder ontsmet. Onze waterontharders staan nooit langer stil dan 6 dagen, ook als u op vakantie bent. Ze zijn namelijk uitgevoerd met een verplichte regeneratie. Hierdoor blijft de kwaliteit van het filter en de gehele waterontharder altijd optimaal. Overigens is het al lange tijd niet toegestaan in Nederland om chloor te gebruiken in het drinkwater.
Ik lees dat een waterontharder minstens 1 keer per week moet regenereren vanwege bacteriegroei? Hoe zit het met bacteriegroei en desinfectie van de harskern?
De waterontharder is uitgevoerd met een verplichte regeneratie. Hierdoor blijft de waterontharder altijd in beweging en het water staat niet te lang stil. Met een serviceabonnement komen wij de waterontharder jaarlijks controleren en schoonmaken. Ook de harskern wordt dan extra gereinigd met een speciale harsreiniger. Het serviceabonnement kunt u vrijblijvend afsluiten na plaatsing van de waterontharder. Neem hiervoor contact op.
Hoe registreer ik mijn waterontharder?

Registreer uw waterontharder en profiteer van extra snel hulp bij vragen over uw waterontharder. Doordat wij direct uw gegevens bij de hand hebben, kunnen we u makkelijk en snel helpen.

Wat zijn de garantievoorwaarden bij Boshuis?
Algemene voorwaarden

Art. 14.1. BBWC B.V. staat gedurende 6 maanden na (op)levering in voor de goede uitvoering van de overeengekomen prestatie.

Fabrieksgarantie – 20 jaar garantie zonder serviceabonnement

 • 20 jaar fabrieksgarantie op de waterontharder.
 • 20 jaar fabrieksgarantie op onderdelen exclusief het vervangen van – en slijtage aan – onderdelen en defecten door eigen toedoen.
 • Bij vervangen van een onderdeel wordt het onderdeel vergoed. Arbeidsloon en voorrijkosten worden in rekening gebracht.
 • Algemene voorwaarden BBWC B.V. zijn van kracht.

All-in Garantie – 20 jaar garantie met serviceabonnement

 • Jaarlijkse controle en reiniging.
 • Waterhardheid nakijken of afstellen.
 • 20 jaar fabrieksgarantie op de waterontharder.
 • 20 jaar fabrieksgarantie op onderdelen exclusief het vervangen van – en slijtage aan – onderdelen en defecten door eigen toedoen.
 • Kosteloos vervangen van een onderdeel, arbeidsloon en voorrijkosten.
 • Het gemak van alles in één pakket, 20 jaar garantie, geen verrassende kosten voor service en onderhoud.
 • Algemene voorwaarden BBWC B.V. zijn van kracht.

*Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Ik wil graag dat Boshuis mijn waterontharder onderhoud, kan dat?

Ja, dat kan. Profiteer van extra voordeel met het serviceabonnement. Voor een blijvende goede werking en het behoud van het apparaat, is het raadzaam om ieder jaar een servicebeurt uit te laten voeren. Wij bieden u graag aan deze service te verzorgen. Meer informatie over het serviceabonnement?

Waterontharder - Zout
Zout
Waterontharder - Gezondheid
Gezondheid
Waterontharder - Garantie en Service
Service

Betrouwbare monteurs door heel Nederland


Waterontharder monteur - Aike Savelsberg
Waterontharder monteur - Matthijs Rooijens
Waterontharder monteur - Patrick Sulman
Waterontharder monteur - Robbie van Burgt
Waterontharder monteur - Alex Penning
Boshuis monteur - Dick Kampert
Boshuis monteur - Peter van Dongen
Boshuis monteur - Olaf Gerritse
Waterontharder - Vrijblijvend advies op locatie door onze adviseurs
Vrijblijvend advies op locatie, door één van onze adviseurs?
Waterontharder - Vrijblijvend advies op locatie door onze adviseurs