Vaderdagactie

Op zoek naar een origineel cadeau voor Vaderdag? En wil je nooit meer kalkaanslag in huis? Dan is het tijd voor Boshuis! Bestel tussen 9 en 16 juni een waterontharder of Descaler, en wij geven je de installatiekosten cadeau.

Geen installatiekosten!

Omdat het (bijna) Vaderdag is, krijg je van ons bij aanschaf van een waterontharder of Descaler de installatiekosten cadeau.

Wat is een waterontharder?

Kalk in leidingwater veroorzaakt kalkaanslag in apparaten die water behandelen. Een gevolg hiervan is dat apparaten steeds minder duurzaam worden en meer energie gaan verbruiken. Kalk kan zelfs een vroegtijdig defect veroorzaken aan apparaten, zoals vaatwassers, wasmachines, waterkokers en koffiemachines. De Boshuis waterontharder filtert kalk uit het water, waardoor u nooit meer last van kalk heeft en uw huishoudelijke apparaten langer meegaan.

Wat is een Descaler?

De Descaler is een milieubewuste oplossing tegen kalkaanslag. Door de katalyserende werking wordt kalk omgezet in niet-schadelijke kalk, waarbij alle minderalen worden behouden en kalkaanslag verleden tijd is. De Descaler beschermt uw sanitair en zorgt voor een langere levensduur van uw huishoudelijke apparaten.

Bestel uiterlijk 16 juni

Wil je gebruik maken van deze actie? Zorg er dan voor dat je jouw bestelling plaatst tussen 9 en 16 juni. Wees er dus op tijd bij! Bestellingen die na 16 juni worden geplaatst, kunnen helaas niet meer profiteren van deze actie.

Hoe kun je bestellen?

Je kunt contact met ons opnemen via onderstaande mogelijkheden:
Email: verkoop@boshuis.nl onder vermelding van ‘Actie Vaderdag’
Contactformulier: Vul het contactformulier onderaan de pagina in.
Telefoonnummer: Bel naar 0345 631 206 en vraag naar de afdeling Verkoop.

Neem contact op