De kraan met alles in één

Gekoeld bubbelwater uit uw eigen kraan. Het kan met de luxe Quooker CUBE. De CUBE is de kraan met alles in één: kokend, warm koud bruisend én gefilterd water. Water zoals u het lekker vindt, zonder gedoe!

Gek op bruisend water? Met de Quooker CUBE geniet u in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maakt u de lekkerste limonades en cocktails. De Quooker CUBE is een multifunctionele kraan waarmee u van alle gemakken bent voorzien. Een kan limonade met gekoeld, bruisend water op tafel, spaghetti koken of snel een kopje thee, het kan allemaal met de CUBE.

Met de CUBE wordt deze luxe vanzelfsprekend!

Schoon en gefilterd water

De CUBE is voorzien van een Hollow Fiber Filter. Met dit filter worden de nog aanwezige bacteriën uit het water gefilterd. Met de CUBE geniet u dus niet alleen van kokend, warm, koud en bruisend water, maar ook van gefilterd, schoon drinkwater!

 

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig van zaterdag 1 augustus 2020 t/m maandag 31 augustus 2020.
  • Niet geldig op reeds afgegeven orders.
  • Offerte is maximaal 2 maanden geldig na datum uitgifte, daarna vervallen de actievoorwaarden.

Bestel nu uw Quooker CUBE en profiteer de hele maand augustus van 10% korting op de aankoop én ontvang een voucher voor vier gratis CO2-flessen.

Offerte aanvragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor bij u thuis? Neem contact op met ons team van specialisten, wij staan u graag te woord.

Gegevens