Ervaar het comfort van zacht kalkvrij water

De lente is begonnen. Voor veel mensen de start van "de grote schoonmaak".

Wellicht heeft u er nooit eerder aan gedacht maar dit is hét moment om te gaan genieten van de voordelen van een waterontharder.

Vaak last van witte kalkvlekken op de kraan of moet u de waterkoker erg vaak ontkalken? Dan is een waterontharder van Boshuis de oplossing! Een waterontharder haalt kalk uit het water en maakt het water zo zachter. Dit voorkomt kalkaanslag en de vele problemen die kalkaanslag met zich mee kan brengen. Zo hoeft u minder vaak de badkamer te schrobben en minder schoonmaakmiddel te gebruiken. Daarnaast zorgt zacht water ervoor dat huishoudelijke apparaten beter en langer werken. Kortom, een waterontharder is een duurzame oplossing voor zacht water.

De oplossing voor kalkaanslag!

Wilt u ook geen kalkaanslag meer en dus minder schoonmaken? Dan is het tijd voor een waterontharder! Als Nederlandse specialist in waterontharding leveren wij al bijna 20 jaar waterontharders, waarbij klanten ons gemiddeld waarderen met een 8,8. Dit komt doordat wij onze afspraken nakomen, een concurrerende prijs bieden en daarbij ook nog eens 20 jaar garantie!

Een Boshuis waterontharder wordt direct achter de watermeter aangesloten. Hierdoor heeft u gegarandeerd zacht water in de gehele woning. Wij vinden altijd een mogelijkheid om een waterontharder bij u te kunnen installeren! In de meterkast, kruipruimte, trapkast, garage of technische ruimte.

Voor meer informatie over onze waterontharder zoals werking en plaatsing https://www.boshuis.nl/producten/waterontharder-huishoudelijk.html

          


Door onze eigen technische dienst geïnstalleerd voor €99,00

Voorwaarden lente-actie

  • De actie is geldig van 24 maart tot 1 mei 2022.
  • Uw akkoord op onze vrijblijvende offerte uiterlijk 1 mei 2022.
  • Installatie binnen 3 maanden na uw orderbevestiging.
  • Deze actie is niet te combineren met mogelijke overige acties.
  • Actieprijs is van toepassing op standaard montage*. Meerwerk wordt apart in de offerte opgenomen.

*Standaard montage als de watermeter, afvoer en een stopcontact op 1,5 meter van elkaar verwijderd zijn.

VRIJBLIJVEND INFORMATIE & ADVIES

Stuur het aanvraagformulier in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op. Aan de hand van een paar korte vragen zoals gezinssamenstelling, uw waterverbruik, enz. kunnen wij u van een passend advies en offerte voorzien. Indien u liever zelf belt, graag de actiecode "Lente Actie" vermelden.

Gegevens