Ervaar het comfort van zacht water

Wellicht heeft u er nooit eerder aan gedacht maar dit is hét moment om te gaan genieten van de voordelen van een waterontharder.

Vaak last van witte kalkvlekken op de kraan of moet u de waterkoker erg vaak ontkalken? Dan is een waterontharder van Boshuis de oplossing! Een waterontharder haalt kalk uit het water en maakt het water zo zachter. Dit voorkomt kalkaanslag en de vele problemen die kalkaanslag met zich mee kan brengen. Zo hoeft u minder vaak de badkamer te schrobben en minder schoonmaakmiddel te gebruiken. Daarnaast zorgt zacht water ervoor dat huishoudelijke apparaten beter en langer werken. Kortom, een waterontharder is een duurzame oplossing voor zacht water.

 

BOSHUIS SMART SENSOR

Intelligente zoutdetectie op uw mobiele telefoon. Kalkvrij wonen kan nu ook zónder omkijken!

De Boshuis Smart Sensor registreert automatisch de hoeveelheid zout in uw zoutbak. Via de bijbehorende app kunt u in real-time het zoutniveau aflezen maar om het makkelijk te maken ontvangt u automatisch een melding zodra het zoutniveau te laag is. Dit doet de Smart Sensor via een push-melding op uw mobiel en op het apparaat zelf met een licht- en geluidsignaal. Daarnaast registreert de Smart Sensor het waterniveau en spoelcyclus via uw zoutbak. Mocht er te veel water in de zoutbak staan of er wordt te weinig zout gebruikt, krijgt u een melding. Hoewel dit op zich geen kwaad kan wordt een mogelijke storing in uw waterontharder zo in een vroeg stadium gedetecteerd. Onze Technische Support kan u aansluitend verder van dienst zijn. En in combinatie met een onderhoudsabonnement is een tussentijds bezoek van onze servicemonteur zelfs geheel gratis!

Actievoorwaarden gratis Boshuis Smart Sensor

  • Uitsluitend van toepassing op model Boshuis Modulair 150 / 250  
  • De actie is geldig tot en met 31 december 2022.
  • Uw akkoord op onze vrijblijvende offerte uiterlijk 31 december 2022.
  • Installatie binnen 3 maanden na orderbevestiging.
  • Deze actie is niet te combineren met andere acties en/of kortingen.

 

Boshuis Modulair 150 & 250

Als specialist in waterontharding leveren wij al bijna 20 jaar waterontharders. Onze ontharders worden in Nederland geassembleerd en gemonteerd door medewerkers vanuit de Wet Sociale Werkvoorziening (SW). Een sociaal product met maar liefst 20 jaar garantie!

Meer over onze waterontharders

 

 

vul onderin het aanvraagformulier in

Ja, ik wil een waterontharder met gratis Smart Sensor

Stuur het aanvraagformulier in en wij nemen GEHEEL VRIJBLIJVEND contact met u op. Aan de hand van een paar korte vragen zoals gezinssamenstelling, uw waterverbruik, enz. kunnen wij u van een passend advies en offerte voorzien.

Gegevens