Eindelijk zacht water voor Zwolle!

Woont u in Zwolle en wilt u geen kalkaanslag meer? Wilt u daarnaast ook graag minder schoonmaken? Dan is het tijd voor een waterontharder van Boshuis.

Zwolle heeft keihard water. Een waterontharder biedt diverse voordelen. Wij begrijpen echter dat u hier mogelijk vragen over hebt. Maak daarom vóór 1 april een afspraak met een van onze adviseurs. Dan ontvangt u een GRATIS cadeaubox. Bestelt u daarna binnen 14 dagen uw waterontharder, dan ontvangt u eenmalig € 100,00 extra van ons cadeau!

Tijdens een kop koffie worden al uw vragen beantwoord.

Wanneer is water té hard? En wat zijn de gevolgen van hard water? 

De waterhardheid in Zwolle is gemiddeld 9,0 dH*. Oftewel: ZWOLLE HEEFT KEIHARD WATER! Hard water kan leiden tot huidirritatie en een harde smaak van het water. Met een waterontharder van Boshuis lost u het eenvoudig op.

Een te hoge waterhardheid (hoger dan 4,0 dH) zorgt voor kalkaanslag. Ook uw energierekening wordt onnodig hoog en u kunt te maken krijgen met verstopte leidingen en defecte apparaten door hardnekkige kalkaanslag. Waterhardheid wordt uitgedrukt in Duitse graden (dH). Eén dH staat voor 17,8 gram kalksteen per m3;. Kalksteen is niet waarneembaar voor mensen. U kunt de hardheid van water dus niet met het blote oog waarnemen. U kunt wel de gevolgen van hard water ervaren, bijvoorbeeld door de kalkaanslag in uw douche, op uw kranen of uw aanrechtblad.

*De waardes kunnen fluctueren tussen 7 en 13dH

 

EINDELIJK ZACHT WATER VOOR ZWOLLE!

Hebt u interesse in een waterontharder van Boshuis? Laat dan hier uw gegevens achter of neem contact op met onze afdeling verkoop. Ons accountteam Zwolle zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens