Zoku Amsterdam Hotel:
descaler

9,4
format_quote

'Als dit echt werkt zoals verteld, dan hebben jullie een prachtig apparaat ontwikkeld'

Zoku biedt reizende professionals een thuisbasis voor een periode van enkele dagen tot enkele maanden.

Je zou Zoku een nieuw soort appartementenhotel kunnen noemen. Een woon-werk plek voor de werkende reiziger. Een ontspannen plek om te werken maar vooral om te leven.

Het Zoku Amsterdam Hotel heeft de Boshuis, Thuis in Water! Descaler in 2016 op de proef genomen, omdat het Amsterdam Hotel absoluut geen zout wilde gebruiken om het water te ontharden.

De proef staat; na 3 maanden en later na 1 jaar hebben we vanuit Boshuis, Thuis in Water! inspecties uitgevoerd in de verschillende spoelkeukens, om de resultaten te bekijken of er kalkaanslag aanwezig was. En met positief resultaat! Zowel in de spoelkeukens, als de vaatwasmachines maar ook de Quookers is geen kalkaanslag gevonden.

Zoals gebruikelijk worden drinkwaterinstallaties door drinkwaterbedrijven periodiek gecontroleerd, dus zo ook bij Zoku Amsterdam Hotel. Eind 2017 heeft deze controle plaatsgevonden. Drinkwaterbedrijf Waternet heeft de inspectie uitgevoerd en kwam tot hun verbazing een ‘waterontharder’ zonder zout tegen. Het product de Descaler is zeer recent op de markt en was voor het drinkwaterbedrijf nog niet bekend, na wat uitleg was de reactie van de medewerker: Als dit echt werkt zoals verteld, dan hebben jullie een prachtig apparaat ontwikkeld. Gezien de tevredenheid van Zoku Amsterdam Hotel hebben we dit werkelijk gemaakt, zij zijn erg enthousiast over de Descaler. “Ik wil geen waterontharder in mijn nieuw te bouwen woning, maar jullie Descaler”. Aldus Waternet.

Bekijk nog meer ervaringen