Restaurant Oud Vuren:
Descaler

8,7
format_quote

'Koffie smaakt beter met een lekkere dikke crème laag'

Restaurant Oud Vuren is gevestigd in de oudste boerderij van Vuren. In deze authentieke toegankelijke locatie serveren zij vol trots hun huisgebakken appeltaart, high tea, lunches en uiterst ambachtelijke buffetten.

Tijdens de bedrijfspresentatie van Boshuis, Thuis in Water! in Vuren werd er verteld over de nieuwste ontwikkeling op het gebied van waterbehandeling.

Wouter Blinde eigenaar van Restaurant Oud Vuren wilde daarop graag een proefplaatsing van ons nieuwste product de Descaler. Hierbij hebben wij de waterontharder losgekoppeld van de vaatwasmachines maar ook de Brita filters bij de koffiemachines. Als vervanging hebben wij één centrale Descaler geplaatst als test. Inmiddels zijn we enkele maanden verder en hebben we het resultaat mogen ervaren, koffie smaakt beter met een lekkere dikke crème laag, en natuurlijk geen kalkaanslag meer!

Restaurant Oud Vuren ziet af van een waterontharder of Brita filters voor de industriële markt. Geen gedoe meer met zout bijvullen of filters vervangen, afgezien van de kosten, geeft het ook veel rust en gemak.

Bekijk nog meer ervaringen