Fam. Rossenberg:
descaler

9,3
format_quote

'De smaak van het water is heerlijk! Nu drinkt onze zoon hier uit de kraan, in zijn eigen woning in Amsterdam, doet hij dat niet.'

Familie Rossenberg is al jarenlang klant bij Boshuis en heeft al die tijd een waterontharder van Boshuis in huis gehad. Sinds kort is besloten om de waterontharder weg te halen en een Descaler te plaatsen. Na een periode van testen is meneer Rossenberg erg enthousiast over de Descaler.

Wat vindt u van de naam Descaler?
“De naam Descaler komt een beetje vreemd over, alsof je iets wilt vernietigen. Uiteindelijk vernietig je niks maar bindt de kalk, zodat je veel minder aanslag hebt. En de aanslag die je hebt is eenvoudig weg te vegen”.

Hoe ervaart u het drinkwater na installatie van de Descaler:
“Je ervaart wel minder zacht water (het gladde gevoel is weg) dan met de waterontharder, maar het voelt gewoon goed, je ervaart geen kalk, het geeft een erg positief gevoel. En de smaak van het water is lekkerder.”

Merkt u verschil in wasmiddel gebruik:
“Door de jarenlange ervaring met de waterontharder zijn we gewend om weinig wasmiddel te gebruiken, we gebruiken nu dezelfde hoeveelheid wasmiddel en merken eigenlijk geen negatief verschil.”

Zouden jullie de Descaler aanbevelen:
“Zeker willen we de Descaler aanbevelen. De smaak van het water is beter! Nu drinkt onze zoon hier uit de kraan, in zijn eigen woning in Amsterdam, doet hij dat niet.”

Wat vind je van Boshuis als bedrijf:
“Vriendelijke mensen, monteurs denken altijd mee. En uiteindelijk hebben we nu een goede oplossing gevonden in de Descaler, wij zijn er erg blij mee.”

De stoompan
De Familie heeft al jaren een speciale stoompan. Dit is een gietijzeren pan met een zwart deksel waar een laagje water op staat. Dit water zorgt er voor dat er voldoende vocht in de pan blijft, door het temperatuur verschil in de pan en op het deksel, hier krijg je een mooi stoof resultaat. In het verleden bakte de kalk (of de zouten dat is niet helemaal duidelijk) vast aan het deksel, nu met de Descaler is dit probleem voorbij, er blijft wel een wittige laag achter maar deze hecht niet vast aan het zwarte deksel, dus dat kan makkelijk weggeveegd worden.

Bekijk nog meer ervaringen