Descaler

Descaler

Descaler

De Descaler is een nieuwe milieubewuste oplossing tegen kalkaanslag. De Descaler verbruikt geen elektriciteit, spoelwater of chemicaliën. Het water stroomt van onder naar boven door het Descaler materiaal, waardoor het gaat wervelen en bacteriën geen kans meer kunnen grijpen om schade te veroorzaken. Door de katalyserende werking wordt schadelijke kalk omgezet in niet-schadelijke kalk, waardoor kalkaanslag dus ook met een descaler verleden tijd wordt mét behoud van alle mineralen in het drinkwater.

of bel 0345 63 12 06
De voordelen:
 • Verzacht water met nanotechniek
 • Beschermend voor uw sanitair
 • Strelend zacht voor uw huid en haar
 • Duurzaam voor het milieu
 • Storingsvrij
 • Boshuis serviceabonnement

Wij verzorgen de volledige montage
met onze eigen monteurs!


Waterontharder Descaler
of bel 0345 63 12 06

Hoe zien de descalers er uit?

Waterontharder - Vrijblijvend advies op locatie, door één van onze adviseurs?
Vrijblijvend advies op locatie, door één van onze adviseurs?
Waterontharder - Vrijblijvend advies op locatie, door één van onze adviseurs?

Meer informatie over de Descaler?

Wilt u meer weten over de precieze werking van de Descaler, over de voordelen, ervaringen van gebruikers, hoe je de Descaler installeert of andere zaken over de Descaler? In onderstaande selectie vindt u hier de antwoorden op.

Meer informatie over ons serviceabonnement?
Ervaringen
Voordelen
Werking
Installatie
FAQ

Ervaringen

Onafhankelijke reviews via The Feedback Company
Descaler - Heer de Groot en mevrouw Vos
10
Heer de Groot en mevrouw Vos
Product | Descaler
Wonend in Nederland is water een vanzelfsprekendheid. Schoon water, drinkwater. Altijd en overal. We wonen sinds 2006 in Roemenie in een klein dorpje zonder waterleiding. Voor ons is water geen... Read more » Lees meer
Descaler - Fam. Rossenberg
9,3
Fam. Rossenberg
Product | Descaler
Familie Rossenberg is al jarenlang klant bij Boshuis en heeft al die tijd een waterontharder van Boshuis in huis gehad. Sinds kort is besloten om de waterontharder weg te halen... Read more » Lees meer
Descaler - Zoku Amsterdam Hotel
9,4
Zoku Amsterdam Hotel
Product | Descaler
Zoku biedt reizende professionals een thuisbasis voor een periode van enkele dagen tot enkele maanden. Je zou Zoku een nieuw soort appartementenhotel kunnen noemen. Een woon-werk plek voor de werkende... Read more » Lees meer
Descaler - Restaurant Oud Vuren
8,7
Restaurant Oud Vuren
Product | Descaler
Restaurant Oud Vuren is gevestigd in de oudste boerderij van Vuren. In deze authentieke toegankelijke locatie serveren zij vol trots hun huisgebakken appeltaart, high tea, lunches en uiterst ambachtelijke buffetten.... Read more » Lees meer

Voordelen

In de Descaler vindt een katalysatorproces plaats, waarbij schadelijke kalk om wordt gezet in niet-schadelijke kalk. De totale hoeveelheid kalk in het water blijft gelijk, maar geeft door dit proces geen kalkaanslag meer.
Descaler - Eenvoudige installatie
Verzacht water met nanotechniek
In de Descaler worden op nanoniveau (dus niet zichtbaar voor het blote oog) bicarbonaten omgezet in calciumcarbonaten. Deze calciumcarbonaten geven geen kalkaanslag, dus kalkaanslag wordt verleden tijd!
Descaler - Storingsvrij, geen elektronica en mechanica
Beschermend voor uw sanitair
Kalkaanslag is zeer vervelend! Uiteraard kunt u dit verwijderen met een antikalkmiddel, maar dit tast uw mooie sanitair wel aan. De Descaler verwijderd kalk en beschermd tegelijk uw mooie spullen. Niet alleen uw sanitair, maar ook de waterkoker, stoomgenerator, vaatwasser en wasmachine krijgen een langer leven!
Descaler - Geen kalkaanslag
Strelend zacht voor uw huid en haar
U voelt de werking van de Descaler aan uw huid. De bicarbonaten in het water zorgen voor een bij de meeste mensen jeukend gevoel na het douchen. Echter zijn deze omgezet in calsiumcarbonaten bij een descaler en daarom komt het jeukende gevoel niet tot uiting. Het Descaler water geeft een fijn en strelend gevoel aan uw huid, het voelt goed.
Descaler - Nanotechnologie
Duurzaam voor het milieu
De Descaler is zeer duurzaam, omdat hij geen elektriciteit, geen spoelwater en geen chemicaliën verbruikt. Het is een moderne, groene techniek en helemaal van deze tijd!
Ontijzeringsinstallatie - Beter drinkwater voor vee
Storingsvrij
Doordat de Descaler een 'eenvoudig' doorstroomapparaat is zonder elektronica of spoelprocessen, is hij eigenlijk storingsvrij. U heeft er vijf jaar geen omkijken naar, daarna kan de monteur bij u komen om het Descaler materiaal te vervangen.

Werking

Wanneer u geen kalk meer wenst op uw mooie sanitair!

In de Desacler wordt door de Descalerbolletjes, Calcium-bicarbonaat Ca (HCO³) 2 omgezet in de aragoniet vorm van calciumcarbonaat CaCO³. De zeer harde naaldvormige kristallen die ontstaan, zullen reeds gevormde kalk in leidingen en op warmtewisselaars verwijderen.

De volgende scheikundige vergelijking beschrijft de reactie die rond de Descalerbolletjes in de cilinder plaats vindt: Ca HCO³ 2 wordt omgezet in 3 elementen:

 • CaCO³
 • CO²
 • H²O

Meer informatie
Levensduur
Eens per 5 jaar dienst het Descaler materiaal vervangen te worden.
Garantie
U krijgt levenslange garantie op de descaler. (vraag naar de voorwaarden)
Certificering
 • ANSI NSF 61 (USA)
 • WRAS (UK)
 • KIWA
Algemene technische gegevens
Maximale werkdruk 6 bar
Maximale werktemperatuur 40 °C (80 °C versie beschikbaar)
Afmetingen van het filtermateriaal 0,55 tot 0,75 mm
Kleur van het filtermateriaal Wit
PH range 6,5 tot 9,5
Maximale hardheid 25 dH (of 250 mg/l)
Maximaal ijzer (Fe) 0,5 mg/l
Maximaal chloride 3 mg/l
Maximaal koper 1,3 mg/l

Installatie

Support en professionele ondersteuning vanuit Boshuis
Descaler - Installatie


Het plaatsen van de Descaler is erg eenvoudig. De Descaler wordt na de watermeter aangesloten op de waterleiding, waardoor de gehele woning beschermd is tegen kalkaanslag. Voor de ruimte hoeft u niet bang te zijn, door zijn bescheiden afmeting past het altijd! Meestal wordt de Descaler in de meterkast geplaatst, waar ook de watermeter zit, maar er zijn hierbij meerdere mogelijkheden. Naast de Descaler voor particulieren heeft Boshuis ook de oplossing voor appartementen, hotels, campings en vele andere situaties waar kalkaanslag niet wenselijk is.

Meer informatie
Plaatsingsopties
 • Meterkast
 • Kruipruimte
 • Trapkast
 • Garage
 • Technische ruimte
De techniek

De Descaler is een Upflow systeem, wat wil zeggen dat het water van onder naar boven door het Descaler materiaal stroomt. Het Descaler materiaal komt in werveling waardoor het optimaal kan werken. Doordat het materiaal constant in beweging is, hebben bacteriën en ander vuil, geen kans om zich te gaan hechten. De Descaler werkt dus met een filter en zonder elektronica, besturing of andere regeling.

Zelf installeren

Met een beetje handigheid is de Descaler eenvoudig zelf te monteren. Er wordt een duidelijke Nederlandstalige handleiding meegeleverd en u u kunt een montageset bijbestellen. Wanneer u daarnaast nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze Technische Dienst. Zij bieden graag professionele ondersteuning bij de installatie.

Aansluiten
Descaler Installatie tekening

FAQ

Staat uw vraag er niet bij? Stel uw vraag via het contactformulier of bel 0345 63 12 06
Descaler - Aanschaffen
Aanschaffen
Descaler - Aansluiten
Aansluiten
Descaler - Apparaten
Apparaten
Hoe werkt de Descaler?
Water stroomt in up-flow richting (van onder naar boven), waardoor het materiaal gaat zweven en optimaal zijn werking kan doen. De gevormde kalkdeeltjes breken los van de Descalerbolletjes en worden meegevoerd met de waterstroom, zonder dat ze nog kalkaanslag achter kunnen laten. Bestaande kalkaanslag wordt zelfs opgelost, door de scherpe naaldstructuur van de niet hechtende kalkdeeltjes. Je hebt dus geen spoelwater, stroom, chemicaliën en dergelijike nodig.
Wat is het belangrijkste verschil tussen een waterontharder en een Descaler?
Een waterontharder geeft zacht water en een Descaler voorkomt kalkaanslag. Een waterontharder is een ionenwisselaar en moet regelmatig regenereren om zijn werk te kunnen blijven doen. Een Descaler is een katalysator die de kalkdeeltjes beïnvloed en omzet in niet-schadelijke kalkdeeltjes.
Zijn er test resultaten van het Descaler materiaal?
Het Descaler materiaal is door verschillende instituten getest, waaronder NSF (volgens. norm 61), dit is een onafhankelijk instituut, gespecialiseerd in gezondheidsonderzoeken. WRAS is een Schots onderzoekslaboratorium voor het testen en reguleren van installatie en materialen op het gebied van drinkwatertoepassingen. KIWA is een Nederlandse onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificeringen verzorgt op het gebied van drinkwater installaties.
Hoe komt Calcium in het drinkwater?
Regen en sneeuw vallen op de aarde en zakken via de verschillende grondlagen naar een diepte van ca. 1 meter per jaar. Tijdens dit proces neemt water calcium en magnesium op uit gesteente en zandlagen. Een ander deel van het water stroomt door rivieren en beken en komt zo in aanraking met rotsen en gesteente, waardoor calcium en magnesium in het water worden opgenomen.
Hoe ontstaat kalkaanslag in leidingen?
Kalkaanslag wordt gevormd door calcium en magnesium in het drinkwater. Door verwarmen of stroomsnelheid zal het wankele evenwicht in het water worden verstoord. De koolzuur wordt onttrokken uit het water en de vrijgekomen kalk slaat neer in de vorm van calciumcarbonaat (CaCO3).
Kan een Descaler een traditionele waterontharder vervangen?
Een traditionele waterontharder zorgt voor zacht kalkvrij water, maar er komt natrium voor terug. Teveel natrium in drinkwater is niet wenselijk. Daarnaast is calcium en magnesium goed voor het menselijk lichaam. Tijdens het regeneratieproces bij de traditionele waterontharder verspil je drinkwater. Ook het zout wat gebruikt wordt bij het regeneratieproces, komt via het riool in het milieu terecht, wat bij een descaler niet het geval is.
Is er een besturingssysteem nodig?
Omdat het Descaler materiaal geen filtermateriaal is en dus niet hoeft te spoelen, is een besturing niet nodig. De Descaler installatie is eigenlijk een doorstroom apparaat.
Wat is het gevoel na het douchen?
Na enkele dagen zult u ervaren dat de Descaler optimaal gaat werken en voelt uw haar en huid zachter aan. Dit geeft ook een schoner gevoel.
Waarom is de stroomrichting bij de Descaler up-flow?
In up-flow richting zullen de Descalerbolletjes netjes gaan zweven in het water, waardoor ze hun katalyserende werking goed uit kunnen voeren. In down-flow richting werkt het systeem niet.
Is er een besturingssysteem nodig?
Omdat het Descaler materiaal geen filtermateriaal is en dus niet hoeft te spoelen of regenereren is een besturing niet nodig. De Descaler installatie is eigenlijk een doorstroom apparaat, waarbij de stroomrichting altijd up-flow moet zijn.
Tot welke hardheid kan het Descaler materiaal worden gebruikt?
Het materiaal zelf kan waterhardheden tot wel 100 dH aan, maar hier in Europa komt dit niet voor. Wij ontwerpen de installaties met een maximale waterhardheid van 25 dH. De maximale waterhardheid in Nederland mag 16,8 dH zijn (of 3 mnol/liter).
Wat is de maximale en minimale toegestane werktemperatuur van het Descaler materiaal?
De maximale werktemperatuur is 90°C, de minimale werktemperatuur 4°C. Wij houden aan dat het materiaal het best werkt bij een temperatuur van maximaal 40°C. Wij adviseren u graag hoe om te gaan met installaties die geschikt moeten zijn voor hogere temperaturen. Het Descaler materiaal mag absoluut nooit bevriezen, dan verliest het zijn werking.
Ziet u veranderingen aan uw schone was uit de wasmachine?
Na enkele dagen doet de Descaler zijn werk optimaal. U merkt dan dat uw was schoner wordt en zachter aanvoelt. En uiteindelijk langer meegaat (minder slijtage vertoont).
Ziet u veranderingen in uw vaatwasser?
Water in een vaatwasser wordt heel erg heet, zeker tijdens het droogproces. Mogelijk ondervindt u als de Descaler net is geplaatst wat vlekjes op uw vaat (dit is afhankelijk van de hoeveelheid kalk in het water). Er kan zich wat aanslag vormen aan de wanden van de vaatwasser en op de sproeiarm van uw vaatwasser. Om dit te voorkomen is het raadzaam om bij iedere wasbeurt een kopje schoonmaakazijn of citroenzuur toe te voegen. U zult zien dat na enkele weken deze aanslag over is. Hoe gladder (schoner) de binnenkant van uw vaatwasser hoe minder aanslag er zal achterblijven.

Agressieve afwasmiddelen die de pH waarde van het water verlagen werken erg negatief voor de werking van de Descaler en u zult alsnog kalkaanaanslag zien. Deze kalkaanslag ontstaat omdat de gevormde Nanokalkkristallen door het agressieve afwasmiddel teniet worden gedaan, de Nanokalkkristallen lossen eigenlijk weer op in het water, met als gevolg kalkaanslag. Ook is het belangrijk om de hoeveelheid wasmiddel met zeker 50% te verminderen. Het beste resultaat zult u krijgen bij gebruik van milieu- en natuur vriendelijke wasmiddelen.
Hoe douchewanden en kranen te behandelen?
Na het installeren van een Descaler is het advies om kranen, douchewanden tegels en Douchekoppen goed te reinigen zodat er absoluut geen kalkaanslag meer aanwezig is en de oppervlakken zo glad mogelijk zijn. Wij adviseren deze spullen eenmalig te behandelen met een speciaal beschermmiddel (vraag ons naar de mogelijkheden). De Nanokristallen zullen dan nog minder kunnen hechten waardoor het effect van de Descaler nog beter zichtbaar zal zijn. De Nanokristallen kunnen zich aan ruwe oppervlakken makkelijk hechten.
Wat is de levensduur van het Descaler materiaal?
Indien de installatie juist is uitgelegd is de levensduur zeker 5 jaar. Het advies is om eens per 5 jaar het Descaler katalysator materiaal te vervangen.
Hoe wordt kalkaanslag verminderd?
Door de katalyserende werking van het Descaler materiaal worden schadelijke kalkdeeltjes omgezet in niet-schadelijke kalkdeeltjes (calcium bicarbonaat wordt omgezet in calciumcarbonaat).
Waarom hoeft het Descaler katalysatormateriaal niet terug te spoelen of te regenereren?
Er vindt geen uitwisseling van ionen plaats dus hoeft het Descaler materiaal ook niet te regenereren. Het heeft een katalyserende werking en is dus ook geen filtermateriaal. Er blijven ook geen deeltjes achter in het Descaler materiaal. Tijdens gebruik stroomt water in up-flow richting waardoor het Descaler materiaal gaat zweven en vervuiling en bacterie geen kans krijgen om te hechten of in het Descaler materiaal achter te blijven. Je hoeft dus niet terug te spoelen, tijdens normaal gebruik spoelt het Descaler materiaal eigenlijk continu terug (up-flow).
Wat gebeurt er als er lange tijd geen water wordt gebruikt?
Als het Descaler materiaal gedurende, bijvoorbeeld de nacht, niet wordt gebruikt dan zullen de Descalerbolletjes op de bodem van de cilinder liggen. Omdat bacteriegroei tijdens gebruik uitgesloten is, zal er gedurende het buitengebruik zijn van de installatie ook geen bacteriegroei optreden.
Tot welke hardheid kan het Descaler materiaal worden gebruikt?
Het materiaal zelf kan waterhardheden tot wel 100 dH aan, hier in Europa komt dit niet voor. Wij ontwerpen de installaties met een maximale waterhardheid van 25 dH. De maximale waterhardheid in Nederland mag 16,8 dH zijn (of 3 mnol/liter).
Wat is de maximale en minimale toegestane werktemperatuur van het Descaler materiaal?
De maximale werktemperatuur is 90°C, de minimale werktemperatuur 4°C. Wij houden aan dat het materiaal het best werkt bij een temperatuur van maximaal 40°C. Wij adviseren u graag hoe om te gaan met installaties die geschikt moeten zijn voor hogere temperaturen. Het Descaler materiaal mag absoluut nooit bevriezen, dan verliest het zijn werking.
Wat is het pH bereik van het Descaler materiaal?
Het Descaler materiaal werkt bij een pH (zuurtegraad) waarde tussen 6,5 en 9. Normaal is de pH waarde van drinkwater in Nederland ongeveer 7 (pH Neutraal dus).
Hoe snel werkt het Descaler katalysator proces?
Het Descaler materiaal werkt als katalysator die calcium- en magnesium Bicarbonaten omzet in calcium en magnesium carbonaten, dit gebeurt in een “split second”. Het advies bij het ontwerpen van een Descaler installaties is, om uit te gaan van een contacttijd van minimaal 5 seconden. In deze tijd kunnen ook de calcium- en magnesiumcarbonaten zich hechten aan de descalerbolletjes. Op enig moment, als de nanodeeltjes voldoende zijn aangegroeid, zullen deze losbreken en met de waterstroom worden meegevoerd, maar deze deeltjes kunnen geen kalkaanslag meer vormen. 99% van de tijdelijke hardheid van calcium- en magnesium wordt omgezet.
Wat is het effect op de calcium en magnesium deeltjes in het water?
Afhankelijk van de hoeveelheid kalk (calcium en magnesium), zou het voor kunnen komen dat in eerste instantie de totale hardheid in het water hoger wordt. Na enkele weken zal dit steeds minder worden, na gelang de kalk in het leidingsysteem en apparatuur is opgelost. Mogelijk ziet u in eerste instantie kalkdeeltjes in de perlator of zeefjes van kranen en douchekoppen. Vooral bij warm leidingwater is dit het best te zien. In warm water installaties en boilers hoopt de meeste kalk op. Het is raadzaam deze te reinigen na de installatie van een Descaler. Met een Descaler blijft de kalk in het water maar hecht niet meer, er zou witte stofachtige aanslag op uw sanitaire voorzieningen kunnen komen, maar deze is eenvoudig weg te vegen. Dit zijn de nanokalkdeeltjes (eigenlijk kalk stof deeltjes).
Is er verschil te meten in waterhardheid?
De waterhardheid die met een hardheidtestset wordt gemeten is de totale hardheid. Dit betekent dat tijdelijke en permanente hardheid wordt gemeten (calcium bicarbonaten en calcium carbonaten). Door het omzetten van bi- naar calcium carbonaat verandert de totale hardheid dus niet. Met een standaard waterhardheidtestset meet je dan ook geen verschil.
Hoe komt calcium in het drinkwater en wat zijn de effecten?
Regen en sneeuw valt op de aarde en zakt via de verschillende grondlagen naar een diepte van ca. 1 meter per jaar. Tijdens dit proces neemt water calcium en magnesium op uit gesteente en zandlagen. Een ander deel van het water stroomt door rivieren en beken en komt zo in aanraking met rotsen en gesteente waardoor calcium en Magnesium in het water wordt opgenomen.

Een negatief effect van calcium is dat het kalkaanslag geeft. Kalkaanslag is een basis voor bacteriegroei en legionellagroei. Daarnaast is kalk een super isolator en dus is er meer energie nodig om water te verwarmen als er kalkaanslag op een warmtewisselaar zit. 1mm kalkaanslag geeft ca. 10% energieverlies. Je kunt ook zeggen dat je 10% meer energie nodig hebt om water via een warmtewisselaar met kalkaanslag op dezelfde temperatuur te brengen.

Het positieve effect van kalk in drinkwater is dat kalk een hele goede smaakdrager is, dus koffie, thee en aanmaaklimonades smaken veel voller bij kalkrijk water. Ook om koolzuurgas toe te voegen aan drinkwater moet je kalk in het water hebben. En een mens heeft kalk nodig als bouwstof voor het lichaam.
Kan Descaler materiaal ingezet worden in plaats van polyfosfaat?
Het Descaler materiaal is een veel betere oplossing, omdat het schadelijke kalk omzet in niet-schadelijke kalk. Polyfosfaat maskeert en kapselt mineralen in, maar ook de goede mineralen worden ingekapseld en merk je dus niet meer. Daarnaast verliest polyfosfaat zijn kapselende werking bij verwarmen van het water. Polyfosfaat is een voedselbron voor bacteriën.
Is chloor in het water schadelijk voor de werking van de Descaler?
Voor de werking van het Descaler materiaal is het noodzakelijk om contact met chloor te voorkomen. Hoewel in Nederland chloor in drinkwater niet wordt gebruikt, wordt in onze omringende landen chloor wel gebruikt. Wanneer u de Descaler in andere landen wilt gebruiken, moeten er extra filters geplaatst worden om eerst het chloor te neutraliseren.
Hoe registreer ik mijn Descaler?
Registreer uw descaler en profiteer van extra snel hulp bij vragen over uw descaler. Doordat wij direct uw gegevens bij de hand hebben, kunnen we u makkelijk en snel helpen.
Ik wil graag dat Boshuis mijn Descaler onderhoud, kan dat?

Ja, dat kan. Profiteer van extra voordeel met het serviceabonnement. Voor een blijvende goede werking en het behoud van het apparaat, is het raadzaam om iedere 5 jaar een servicebeurt uit te laten voeren. Wij bieden u graag aan deze service te verzorgen. Meer informatie over het serviceabonnement?

Wat zijn de garantievoorwaarden bij Boshuis?
Garantievoorwaarden

Fabrieksgarantie – 2 jaar garantie zonder serviceabonnement
 • 2 jaar fabrieksgarantie op de Descaler exclusief het vervangen van – en slijtage aan – onderdelen en defecten door eigen toedoen.
 • Bij vervangen van een onderdeel na 5 jaar (dan is het filter verzadigd) worden materiaalkosten, arbeidsloon en voorrijkosten in rekening gebracht.
 • Algemene voorwaarden BBWC B.V. zijn van kracht.


 • All-in garantie – Levenslange garantie met serviceabonnement
 • Na 5 jaar kunt u een voorsteldatum verwachten per e-mail voor controle en reiniging.
 • Het complete filter inclusief filterfles wordt vervangen voor een nieuw filter en een gereinigde filterfles. De oude filterfles wordt mee genomen door de monteur voor het uitwisselprogramma.
 • Aansluitingen en de bypass worden gecontroleerd.
 • Ieder jaar zullen wij u een factuur sturen voor de Descaler, zo spreidt u de kosten en betaalt u bij het daadwerkelijke wisselen van het filter (na 5 jaar) niet meteen een groot bedrag. Mocht u dat wel wensen, is dat uiteraard ook mogelijk.
 • Algemene voorwaarden BBWC B.V. zijn van kracht.


 • * Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.
Descaler - Gebruik
Gebruik/Verbruik
Descaler - Gezondheid
Gezondheid
Descaler - Service
Service

Betrouwbare monteurs door heel Nederland


Descaler monteur - Aike Savelsberg
Descaler monteur - Matthijs Rooijens
Descaler monteur - Patrick Sulman
Descaler monteur - Robbie van Burgt
Descaler monteur - Alex Penning
Boshuis monteur - Dick Kampert
Boshuis monteur - Peter van Dongen
Boshuis monteur - Olaf Gerritse
Waterontharder - Vrijblijvend advies op locatie door onze adviseurs
Vrijblijvend advies op locatie, door één van onze adviseurs?
Waterontharder - Vrijblijvend advies op locatie door onze adviseurs