Wouters Waterontharders

John Wouters is 25 jaar geleden gestart als Wouters installatiewerk met rioolwerkzaamheden en installatiewerk. Inmiddels is Wouters uitgegroeid en heeft zich naast zijn huidige werkzaamheden ook gespecialiseerd op het gebied van ‘Waterontharders’ en andere waterbehandelingsproducten van Boshuis, Thuis in Water! John Wouters is sinds 2013 officieel dealer geworden van onze Boshuis, Thuis in Water! waterbehandelingsproducten. Het werkgebied van John Wouters ligt voornamelijk in Bladel en omgeving, maar ook daarbuiten levert en installeert John Wouters de Boshuis, Thuis in Water! waterbehandelingsproducten. Geïnteresseerd geworden? Check John’s werkgebied in het overzicht ‘Contact’ op deze dealerpagina.

Contact

John Wouters
Het Bosch 1
5531 PJ Bladel
Werkgebied:
Postcodes 5000 t/m 5199 + 5500 t/m 5699
Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m vr: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 14:00
Bezoek website

Kwaliteit, kennis en ervaring

Wie kent John Wouters niet? Iedereen in Bladel en omgeving heeft wel eens gehoord van Wouters Waterontharders. John heeft zijn hele leven al in Bladel gewoond en is niet meer weg te denken uit het echte Brabantse landschap. Inmiddels weet John alles te vertellen over onze Boshuis, Thuis in Water! producten in het specifiek onze ‘Waterontharders’, ‘Descalers’, en de ‘Healthy Water Filters’. Voor onderhoud, service en zoutlevering bent u bij Wouters Waterontharders aan het juiste adres.

Boshuis, Thuis in Water! en Wouters Waterontharders vormen inmiddels een hecht team, dat nauw samenwerkt. Gezamenlijk zijn we altijd op zoek naar de juiste oplossing voor u als klant. Zoekt u toch iets specifieker of is uw vraag niet volledig beantwoord? Dan komen we graag samen bij u langs met passend advies voor iedere situatie.

Stel direct uw vraag