Rensma Waterbehandeling

Pieter Rensma is geboren in Ternaard en heeft de nuchtere aanpak van een Fries. Hij heeft een opleiding afgerond in de scheepsbouw als metaalbewerker en heeft bij Otter en de Roos als scheepsmodelbouwer gewerkt. Zijn manier van denken is vooral tot zijn recht gekomen bij MiMeubels; alle onderdelen van de scheepsmodellen moesten met de hand worden gemaakt - het creatief zijn met materiaal en "out of the box" kunnen denken, viel daar in goede aarde. Maar Pieter Rensma is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en heeft deze kunnen vinden in de waterbehandeling. Pieter Rensma is sinds begin 2018 officieel dealer geworden van onze Boshuis, Thuis in Water! waterbehandelingsproducten. Het werkgebied van Pieter Rensma is geheel Friesland wat niet zeer verwonderlijk is, Pieter is een geboren en getogen Fries spreek de taal en begrijpt de mensen. Geïnteresseerd geworden? Check Pieter’s werkgebied in het overzicht ‘Contact’ op deze dealerpagina.

Contact

Pieter Rensma
Fogelsang 69
9271 GC De Westereen
Werkgebied:
Postcodes 8400 t/m 9299
Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m vr: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 14:00
Bezoek website

Kwaliteit, kennis en ervaring

Gewoon doorgaan en niet zeuren daar staat Pieter Rensma toch wel bekend om. Dit merk je in zijn aanpak en zijn manier van werken. Inmiddels weet Pieter alles te vertellen over onze Boshuis, Thuis in Water! producten in het specifiek onze ‘Waterontharders’, ‘Descalers’, en de ‘Healthy Water Filters’. Voor onderhoud, service en zoutlevering bent u bij Rensma Waterbehandeling aan het juiste adres.

Boshuis, Thuis in Water! en Rensma Waterbehandeling vormen inmiddels een hecht team, dat nauw samenwerkt. Gezamenlijk zijn we altijd op zoek naar de juiste oplossing voor u als klant. Zoekt u toch iets specifieker of is uw vraag niet volledig beantwoord? Dan komen we graag samen bij u langs met passend advies voor iedere situatie.

Stel direct uw vraag

Meer informatie over onze producten?
Stel direct uw vraag
of bel 0345 63 12 06