AJ Montage

Jeroen Donker is 15 jaar geleden gestart als AJ Montage met installatiewerk. Inmiddels is AJ Montage uitgegroeid en heeft zich naast zijn huidige werkzaamheden ook gespecialiseerd op het gebied van ‘Waterontharders’ en andere waterbehandelingsproducten van Boshuis, Thuis in Water! Jeroen Donker is sinds 2008 officieel dealer geworden van onze Boshuis, Thuis in Water! waterbehandelingsproducten. Het werkgebied van Jeroen Donker is geheel Groningen, wat niet zeer verwonderlijk is. Geïnteresseerd geworden? Check Jeroen’s werkgebied in het overzicht ‘Contact’ op deze dealerpagina.

Contact

Jeroen Donker
Abel Tasmanweg 72
9866 AD Lutjegast
Werkgebied:
Postcodes 9700 t/m 9899
Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m vr: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 14:00
Bezoek website

Kwaliteit, kennis en ervaring

Jeroen Donker levert al jarenlang de Boshuis, Thuis in Water! Waterontharders. Inmiddels weet Jeroen ook alles te vertellen over onze andere Boshuis, Thuis in Water! waterbehandelingsproducten in het specifiek onze ‘Waterontharders’, ‘Descalers’, en de ‘Healthy Water Filters’. Voor onderhoud, service en zoutlevering bent u bij AJ Montage Waterontharders aan het juiste adres.

Boshuis, Thuis in Water! en AJ Montage Waterontharders vormen inmiddels een hecht team, dat nauw samenwerkt. Gezamenlijk zijn we altijd op zoek naar de juiste oplossing voor u als klant. Zoekt u toch iets specifieker of is uw vraag niet volledig beantwoord? Dan komen we graag samen bij u langs met passend advies voor iedere situatie.

Stel direct uw vraag

Meer informatie over onze producten?
Stel direct uw vraag
of bel 0345 63 12 06