Waterontharders, alle typen en uitvoering waterontharders

Dé waterontharder voor heerlijk zacht en kalkvrij water


Werking waterontharder Bestel regeneratiezout eenvoudig en snel
Waterontharder uitvoeringen
Registreer uw waterontharder Ervaringen Boshuis
Voordelen waterontharder

 

Boshuis, Thuis in water! Uw specialist voor professionele waterontharders. Uitgerust met de nieuwste technieken en de beste harsen, die zorgen voor een optimale ontharding van uw drinkwater. Onze waterontharders hebben hun betrouwbaarheid inmiddels bewezen in de afgelopen 70 jaar. De besturing is wereldwijd bekend en vindt zijn oorsprong vanuit de industrie waar zeer hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Waterontharden met een Boshuis waterontharder

Speciaal ontwikkelt voor de particuliere markt: onze eigen Boshuis Plus waterontharder. De Boshuis Plus waterontharder voldoet aan de eisen die u, als particuliere gebruiker, stelt. Hij is zuinig, eenvoudig in gebruik, zeer compact en met een moderne uitstraling. Een passende oplossing voor elke situatie, uniek in de Benelux.

Ook voor restaurants, tandartsparktijken en andere kleine en middelgrote bedrijven bieden wij een passende oplossing. Wij luisteren goed naar uw wensen en geven een deskundig en eerlijk advies, waardoor u jarenlang geniet van zacht water. U ontvangt een uitstekende service, waarbij onze Technische Dienst zorgt voor een vakkundige installatie van uw waterontharder en onderhoud. Geniet van jarenlang zorgeloos gemak met het Boshuis Service Plus abonnement.

Algemeen

Alle waterontharders worden compleet geleverd inclusief bypass en dubbele beveiliging. Tevens ontvangt u bij de levering 25 kg regeneratiezout gratis en heeft u het eerste jaar recht op volledige service bij vragen en/of eventuele storingen.

Meer informatie? Verstuur uw gegevens via het veld 'E-mail mij de brochure' rechts van deze pagina, of stuur uw verzoek naar info@boshuis.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Industrie

Naast de genoemde voorbeelden leveren wij natuurlijk ook grotere waterontharders voor toepassingen in de industrie, autowasstraten, zwembaden, sauna's etc. Geinteresseerd? Neem conact op via info@boshuis.nl of het invulveld 'E-mail mij de brochure' rechts van deze pagina.

Advies over uw waterontharder

Wij denken met u mee: weinig of veel ruimte, klein of groot waterverbruik, bijzondere situaties of juist een extreem grote installatie? Wij geven eerlijk advies en geven de service over o.a. uw waterhardheid die u verwacht en voor ons vanzelfsprekend is.

Door kennis en jarenlange ervaring op het gebied van waterbehandeling, zijn wij in staat u de beste oplossing te bieden voor uw woning, of bedrijf. Zowel voor particulieren als voor b.v. een autowasstraat, restaurant of diverse toepassingen in de industrie is waterontharding een onmisbaar gegeven.

Goede gedegen voorlichting, een goed product en daardoor een tevreden klant, is ons veel waard. Door de lijnen kort te houden, zijn wij in staat u tegen de meest concurrerende prijs het beste product te leveren. Ook op het gebied van kalkaanslagwatercoolers, reverse osmose, quookers, drukverhogers, bronboring, ontijzering, hydrofoors, tuinberegeningregeneratiezout en uiteraard waterontharding kunt u bij ons terecht.